Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Hotel Heerlen

 • Binnenkijken bij Hotel Heerlen

Heerlijk en eindeloos ontspannen
Vertoeven in luxe en comfort

De leukste minivakantie viert u bij ons! Kamers & Suites

Modern À la carte restaurant
Zuid-Limburg, liefde voor het leven!
Direct aan het fietsknooppuntennetwerk van Zuid-Limburg
6 multifunctionele zalen

en een enthousiast sales team Zalen

Welkom in Van der Valk Hotel Heerlen

Bedankt dat u ons hotel heeft uitgekozen om de leukste minivakantie in het Zuiden te vieren. Ons team doet er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen kunt u tevens terecht bij de hotelreceptie, maar ook voor tips & tricks over de omgeving. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar (tel.9). Daarnaast hebben een mooie en vooral informatieve omgevingshoek beschikbaar in de hotel lobby.

Wij proberen continu onze service en kwaliteit van ons hotel te verbeteren. Uw mening is daarom van groot belang. Na uitcheck ontvangt u van ons een e-mail met de mogelijkheid een review achter te laten, bedankt voor het invullen hiervan. Mochten er tijdens het verblijf onvolkomenheden optreden, dan vernemen wij dit uiteraard graag!

Team Hotel Heerlen wenst u een fijn verblijf!

Ons restaurant

Ons restaurant

Ons restaurant is dagelijks voor u geopend voor een heerlijk diner. Op de menukaart vindt u niet alleen traditionele gerechten uit de Franse keuken maar ook verrassende specialiteiten uit onder andere de Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Oosterse keuken. Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en weet daarmee tongstrelende gerechten te creëren.

 • Lunch

  Lunch

  U kunt bij Hotel Heerlen dagelijks lunchen tussen 12 en 17 uur.

 • À la carte

  À la carte

  U kunt bij ons dagelijks dineren vanaf 17 uur tot 22 uur.

Heerlijk ontbijten

Heerlijk ontbijten

Geniet elke dag van een heerlijk en gezond ontbijt in ons het restaurant. Het ontbijt is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 10:30 uur en op zondag van 07:00 uur tot 11:00 uur. Reserveren gewenst.

Belangrijke informatie

Roken
Wij vragen u vriendelijk niet in uw hotelkamer te roken. Roken kunt u enkel doen op uw terras of balkon met de deur gesloten. Op de kamers met een Frans balkon is roken, ook met de deur open, nimmer toegestaan. Helaas zijn wij genoodzaakt om 150 euro boete in rekening te brengen en eventuele extra kosten die hieruit voort komen bij overtreding van deze regel.

Badjassen
Badjassen zijn te huur bij de hotelreceptie tegen een kleine huurprijs en een borg.

Fietsenstalling
De fietsenstalling bevindt zich op de begane grond van het hoofdgebouw, bereikbaar via de lift.

Late uitcheck
Late uitcheck is enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid, neem voor meer informatie contact op met onze receptie. Deze service is tegen betaling.

Uitcheckttijd
Wij verzoeken u vriendelijk voor 11 uur uit te checken.
U kunt daarna nog gebruik maken van onze faciliteiten.

Gratis WiFi
In ons gehele hotel is gratis wifi beschikbaar via het netwerk: Hotel Heerlen

Hotel Heerlen al sinds 1980 een begrip

Hotel Heerlen al sinds 1980 een begrip

In december 1979 opende Freek van der Valk het eerste Van der Valk Motel in het Zuiden van Nederland, namelijk Motel Heerlen. Zo'n 8 jaar later werd het motel uitgebreid met een extra hotelvleugel. Later groeide het motel uit tot een volwaardig hotel met een prachtige ligging aan Landgoed TerWorm. Sinds de jaren 90 is ook Kasteel Terworm onderdeel van de Van der Valk Keten. Inmiddels is Hotel Heerlen één begrip in de regio en uitgegroeid tot een van de grootste hotels in de regio.

 • Zwembad

  Zwembad

  Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

  Zwemkleding vergeten? Bij de entree van Badhuys TerWorm staat een vendingmachine met basis badkleding.
 • Fitness

  Fitness

  Fitness helpt je met het bereiken van zo ongeveer elk doel. Zo kun je lekker sporten om gezond te blijven en in vorm te blijven. Maar fitness helpt je ook als je wil afvallen of je spieren wil laten groeien.

  We hebben gezorgd dat er de broodnodige variatie is aan apparatuur. We hebben alleen hoogwaardige apparatuur, van het merk Matrix. Dit is apparatuur waar veel aandacht is besteed aan de ergonomie, zodat blessures worden voorkomen. Maar veel belangrijker nog: het is makkelijk in gebruik, dus je kan er zo mee aan de slag.

 • Hardlopen

  Hardlopen

  Landgoed TerWorm nodigt uit voor het maken van een heerlijke wandeling. Daarnaast is het Landgoed geschikt om te hardlopen. Er zijn diverse wandelroutes/trimroutes over verharde paden. De routes zijn circa 4 tot 7 km lang. Als u beide routes combineert heeft u een trimbaan route van maar liefst 10 km en alles direct in "onze achtertuin". Houd u er wel rekening mee dat Landgoed TerWorm in de avoduren op sommige plekken minder goed verlicht is.

Nieuwe Wellness nu geopend!

Nieuwe Wellness nu geopend!

Compleet tot rust komen in onze nieuwe wellness! De Wellness van Badhuys Terworm heeft verschillende sauna's te bieden, iedere sauna is uniek. Uniek is onze ice lounge met stalagmiet ijsfontein en sneeuwdouche. Koop uw dagpas bij de receptie.

Meer informatie

Fiets- & Scooterverhuur

 • E-bike

  E-bike

  Deze door QWIC ontwikkelde elektrische fiets met trapondersteuning is de nieuwste trend in fietsland. Om een elektrische fiets te ervaren moet u het echt zelf hebben geprobeerd. Het is alsof u altijd voor de wind fietst.

  Reserveer hier!
 • Unisex Fiets

  Unisex Fiets

  Wilt u zelf fietsen zonder elektrische trap ondersteuning? Dan heeft u met de QWIC Proffesional 7 versnellingen fiets geen probleem, hij is erg comfortabel en rijd subliem!

  Reserveer hier!
 • E-Scooter

  E-Scooter

  Scooter rijden is leuk! Met onze e-scooters is het heerlijk comfortabel door het mooie Limburgse Heuvelland toeren. Onze scooters rijden 25 km per uur waardoor er geen helmplicht is. Door het lichte gewicht zijn ze makkelijk te besturen. Geniet van de omgeving zonder nadeel van motorgeluid. Uiteraard hoeft u deze scooter niet af te tanken alvorens weer in te leveren. Na een korte instructie kun je lekker op weg!

  Reserveren kan via de receptie
 • E-chopper

  E-chopper

  Wil je een keer iets bijzonders huren? Heerlijk elektrisch cruisen met deze E-chopper. Met de krachtige 3000W motor kun je snel maar stil genieten van de omgeving. De actieradius is ca. 50 km en daarmee geschikt voor dagdeel verhuur.

  Reserveren kan via de receptie
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Uw kamer is voorzien van een klimaatbeheersing systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw kamer op de gewenste temperatuur in te stellen is. Beneden treft u een instructie.

Werking klimaatbeheersing

Door middel van de draaiknop is de kamertemperatuur naar wens te regelen. Wanneer de draaiknop in het midden staat, staat de temperatuur ingesteld op op 21°C. Door de draaiknop naar of naar + te draaien verlaagt of verhoogt u de temperatuur met max 3°C. Met de grijze knop zet u de inblaas aan. Deze dient aan te staan om de verwarming/airco te kunnen gebruiken. Als de inblaas eenmaal aan staat kunt u door nogmaals op de knop te drukken, de inblaas ook harder zetten. Het groene licht op de thermostaat geeft aan hoe hard de inblaas aanstaat. Brand er geen licht, dan staat de inblaas uit.

VERWARMEN Wanneer u de draaiknop naar de + draait, dan kunt u de inblaas warmer zetten. De verwarming werkt tot een buitentemperatuur van 20°C.
Te koud in de kamer en een buitentemperatuur hoger dan 20°C? Wij raden u aan om de klimaatbeheersing (incl. airco) uit te schakelen en ramen gesloten te houden, de kamer zal op deze manier sneller verwarmen.

Te koud in de kamer en een buitentemperatuur hoger dan 20°C? Wij raden u aan om de klimaatbeheersing (incl. airco) uit te schakelen en ramen gesloten te houden, de kamer zal op deze manier sneller verwarmen.

OM TE KOELEN Wanneer u de draaiknop naar de - draait, dan kunt u de inblaas koeler zetten. De airco werkt alleen bij een buitentemperatuur boven de 14°C. Het is raadzaam om de ramen/deuren gesloten te houden bij het gebruik van de airco.

Te warm in de kamer, maar geen buitentemperatuur boven de 14°C (bijvoorbeeld ’s nachts)? Wij raden u aan om de klimaatbeheersing uit te schakelen en eventueel een raam open te zetten.

Ontdek de prachtige omgeving

Ontdek de prachtige omgeving

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is of ben lekker sportief bezig in het heuvelland! Er valt heel veel te beleven...

Ander kussen?

Liever een ander kussen? Bij de receptie hebben wij op aanvraag en basis van beschikbaarheid een kussen beschikbaar voor zijslapers of buik/rug slapers. De kussens kunnen tegen een borg van €25,- per kussen afgehaald worden bij onze receptie. Wij vragen u de kussens bij check-out weer aan de receptie te retourneren.

 • Green Choice

  Green Choice

  Tijdens uw verblijf bij Hotel Heerlen kunt u zelf een groene keuze maken. Het schoonmaken en verschonen van handdoeken voor uw kamer is niet altijd even goed voor de natuur. Maak daarom een groene keuze en hang de Green Choice deurhanger aan de deur, onze housekeeping zal uw kamer die dag niet reinigen.

 • Clean the World

  Clean the World

  Hotel Heerlen is trotse deelnemer aan het Clean the World programma. Alle resten van onze guest supplies (zeepjes, shampoo etc.) worden verzameld in een grote box. Enkele keren per jaar wordt deze box door Clean the World opgehaald. De zeepjes worden gerecycled tot nieuwe handzeepjes en verspreid onder gezinnen in nood wereldwijd.

Minibarpakket

Minibarpakket

Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie. Ook treft u in de lobby 2 vendingmachines met verschillende drankjes en snacks.

Bestel bij onze receptie