Direct naar de contentDirect naar de footer

Welkom in Van der Valk Hotel Heerlen

Bedankt dat u heeft gekozen voor Van der Valk Hotel Heerlen.

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie.

Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 11:00 uit te checken.
U kunt daarna nog gebruik maken van onze faciliteiten.

Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken mogelijk tegen een meerprijs van €10,00 per uur met een maximum tot 17:00 uur op de dag van vertrek. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden.

Ontbijt

Ontbijt

Geniet elke dag van een heerlijk en gezond ontbijt in ons het restaurant.

Maandag t/m zaterdag:
07:00 uur - 10:30 uur

Zondag:
07:00 uur - 11:00 uur

* Tijdens schoolvakanties of Feestdagen kunnen de openingstijden afwijken

 • Lunch & Diner

  Lunch & Diner

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant. Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie.

  Maandag t/m zondag:
  Lunch: 12:00 - 16:30 uur
  Diner: 16:30 - 21:30 uur

 • Hotelbar

  Hotelbar

  Onze sfeervolle Hotelbar is de ideale locatie voor een informele borrel met familie, vrienden en collega's.

  Maandag t/m zaterdag:
  17:30 uur - 00:00 uur

  Zondag:
  17:00 uur - 23:00 uur

Roomservice

Roomservice

Dineren op uw kamer? Geen enkel probleem! Scan de QR-code op uw bureau om ons Room Service-menu te kunnen bekijken en uw bestelling te plaatsen.

 • Zwembad

  Zwembad

  Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

  Zwemkleding vergeten? Bij de entree van Badhuys TerWorm staat een vendingmachine met basis badkleding.
  Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van het zwembad van Badhuys Terworm.
 • Fitness

  Fitness

  Fitness helpt je met het bereiken van zo ongeveer elk doel. Zo kun je lekker sporten om gezond te blijven en in vorm te blijven. Maar fitness helpt je ook als je wil afvallen of je spieren wil laten groeien.

  We hebben gezorgd dat er de broodnodige variatie is aan apparatuur. We hebben alleen hoogwaardige apparatuur, van het merk Matrix.

  Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van de fitness van Badhuys Terworm.

 • Hardlopen

  Hardlopen

  Landgoed TerWorm nodigt uit voor het maken van een heerlijke wandeling. Daarnaast is het Landgoed geschikt om te hardlopen. Er zijn diverse wandelroutes/trimroutes over verharde paden. De routes zijn circa 4 tot 7 km lang. Als u beide routes combineert heeft u een trimbaan route van maar liefst 10 km en alles direct in "onze achtertuin". Houd u er wel rekening mee dat Landgoed TerWorm in de avoduren op sommige plekken minder goed verlicht is.

Wellness

Wellness

Compleet tot rust komen in onze nieuwe wellness! De Wellness van Badhuys Terworm heeft verschillende sauna's te bieden, iedere sauna is uniek. Uniek is onze ice lounge met stalagmiet ijsfontein en sneeuwdouche.

Als hotelgast kunt u een dagpas verkrijgen bij onze hotelreceptie of de receptie van Badhuys Terworm.

Meer informatie
 • GaiaZOO Kerkade

  Het leukste uitje van Nederland!

  GaiaZOO Kerkade

  GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept al meerdere malen door het publiek gekozen tot Beste dierentuin van Nederland.

 • Landgoed Terworm

  Ontdek dit prachtige gebied.

  Landgoed Terworm

  Grenzend aan Hotel Heerlen ligt het schitterende Landgoed TerWorm. Het beschermde natuurgebied met een grootte van 200 hectare biedt diverse mogelijkheden voor in- en ontspanning. Landgoed TerWorm is in iedere jaarigetijden het bezoeken waard.

 • Dit is Parkstad

  Gebied van uitersten en contrasten

  Dit is Parkstad

  De naam Parkstad roept landelijke én stedelijke associaties op. De tegenstellingen maken dit tot de leukste regio van Nederland! Het is er groen en rustig vol kastelen en kloosters, maar het bruist ook door de kleurrijke steden, topattracties en te gekke festivals. Welkom in het dynamische Parkstad Limburg!

Voordeliger parkeren bij Q-Park

Dit is Parkstad film

Maak een reis door het boeiende verleden van Parkstad Limburg, een streek die zich telkens opnieuw uitvindt. Ontdek de geschiedenis van het gebied Parkstad en ontdek het zelf.

Overige informatie

Roken
Wij vragen u vriendelijk niet in uw hotelkamer te roken. Roken kunt u enkel doen op uw terras of balkon met de deur gesloten. Op de kamers met een Frans balkon is roken, ook met de deur open, nimmer toegestaan. Helaas zijn wij genoodzaakt om 150 euro boete in rekening te brengen en eventuele extra kosten die hieruit voort komen bij overtreding van deze regel.

Badjassen
Badjassen zijn te huur bij de hotelreceptie tegen een kleine huurprijs en een borg.

Fietsenstalling
De fietsenstalling bevindt zich op de begane grond van het hoofdgebouw, bereikbaar via de lift.

Late uitcheck
Late uitcheck is enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid, neem voor meer informatie contact op met onze receptie. Deze service is tegen betaling.

Uitcheckttijd
Wij verzoeken u vriendelijk voor 11 uur uit te checken.
U kunt daarna nog gebruik maken van onze faciliteiten.

Gratis WiFi
In ons gehele hotel is gratis wifi beschikbaar via het netwerk: Hotel Heerlen

Huisregels
Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Heerlen verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken. Daarnaast geldt er in het gehele hotel een algemeen rookverbod. Indien wij dit constateren volgt een boete en mogelijke uitzetting.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Uw kamer is voorzien van een klimaatbeheersing systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw kamer op de gewenste temperatuur in te stellen is. Beneden treft u een instructie.

Werking klimaatbeheersing

Door middel van de draaiknop is de kamertemperatuur naar wens te regelen. Wanneer de draaiknop in het midden staat, staat de temperatuur ingesteld op op 21°C. Door de draaiknop naar of naar + te draaien verlaagt of verhoogt u de temperatuur met max 3°C. Met de grijze knop zet u de inblaas aan. Deze dient aan te staan om de verwarming/airco te kunnen gebruiken. Als de inblaas eenmaal aan staat kunt u door nogmaals op de knop te drukken, de inblaas ook harder zetten. Het groene licht op de thermostaat geeft aan hoe hard de inblaas aanstaat. Brand er geen licht, dan staat de inblaas uit.

VERWARMEN Wanneer u de draaiknop naar de + draait, dan kunt u de inblaas warmer zetten. De verwarming werkt tot een buitentemperatuur van 20°C.
Te koud in de kamer en een buitentemperatuur hoger dan 20°C? Wij raden u aan om de klimaatbeheersing (incl. airco) uit te schakelen en ramen gesloten te houden, de kamer zal op deze manier sneller verwarmen.

Te koud in de kamer en een buitentemperatuur hoger dan 20°C? Wij raden u aan om de klimaatbeheersing (incl. airco) uit te schakelen en ramen gesloten te houden, de kamer zal op deze manier sneller verwarmen.

OM TE KOELEN Wanneer u de draaiknop naar de - draait, dan kunt u de inblaas koeler zetten. De airco werkt alleen bij een buitentemperatuur boven de 14°C. Het is raadzaam om de ramen/deuren gesloten te houden bij het gebruik van de airco.

Te warm in de kamer, maar geen buitentemperatuur boven de 14°C (bijvoorbeeld ’s nachts)? Wij raden u aan om de klimaatbeheersing uit te schakelen en eventueel een raam open te zetten.

 • Green Choice

  Green Choice

  Draag uw steentje bij aan het milieu en make a GREEN choice! Mogen wij uw kamer schoonmaak overslaan tijdens uw verblijf? Neem contact met ons op om uw GREEN choice door te geven via tel 9 of beantwoord de e-mail die u in de avond van check-in ontvangt.

 • Minibarpakket

  Minibarpakket

  Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie. Ook treft u in de lobby 2 vendingmachines met verschillende drankjes en snacks.

Ontdek de prachtige omgeving

Ontdek de prachtige omgeving

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is of ben lekker sportief bezig in het heuvelland! Er valt heel veel te beleven...