Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen, dineren of kennis te maken met een van onze buffetten. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten of klassiekers met een vernieuwde twist. Bekijk ook onze seizoens- en lunch kaart.

Bekijk onze menukaarten
Uit eten in ons restaurant

Uit eten in ons restaurant

Sfeervol genieten in Hotel Heerlen met de keuze uit heerlijke gerechten. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner.

Reserveren
Ontspannen in de hotelbar

Ontspannen in de hotelbar

In onze vernieuwde hotelbar vindt u een breed assortiment vandrinks & bites. Onze bar medewerkers toveren in een mum van tijd uw favoriete drankje voor u op tafel, en dat alles terwijl u geniet van de ontspannen sfeer.

Meer informatie
Terras

Terras

Op een heerlijke zonnige dagen is ons terras geopend voor ontbijt, lunch of diner. Of lekker de dag afsluiten met een speciaal biertje en portie borrelgarnituur. De mooie zomerdagen worden nog specialer onder het genot van een drankje en hapje op ons fijne terras.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
5445 beoordelingen
top
Hotel Heerlen ellie fokkinga 

opschrift bij de te nemen gerechten ontbraken, steeds vragen ,,wat is dit,,