Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer
Eerlijk en vooral lekker eten!
Ontdek ons nieuwe restaurant

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met onze live-cooking. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag met een voortreffelijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant.
À la carte

À la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten.
Halloweenbrunch

Halloweenbrunch

Op zondag 1 november presenteert Hotel Heerlen een spetterende Halloweenbrunch. Geniet van een heerlijk brunchbuffet in Halloween sferen. Tijdens de Halloweenbrunch kunnen de kids zich ook laten schminken.
Wild Live-Cooking

Wild Live-Cooking

Op zondag 8 november presenteert Hotel Heerlen een heerlijke Wild Live-Cooking. Geniet van de heerlijkste wild gerechten tijdens onze Wild Live-Cooking samengesteld door de chefkok in buffetvorm. De live-cooking begint om 17.00 uur.
Sinterklaasbrunch

Sinterklaasbrunch

Op zondag 29 november organiseert Van der Valk Hotel Heerlen een gezellige Sinterklaasbrunch. Geniet tijdens de Sinterklaasbrunch van een heerlijk brunchbuffet in Sinterklaas sferen. Uiteraard komen de Sint en zijn Pieten ook dit jaar weer langs om alle kinderen tijdens de brunch een bezoekje te brengen.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
3737 beoordelingen
danny leburton
Hotel Heerlen 
gezelig genieten van heerlijk en fijn cuisine

alles liep schitterend , voorgerechten waren super lekker limburgse champignons een wonder klasiek !! , ik zou lang moeten nadenken om verbetering pisten te vinden :)