Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met onze live-cooking. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk.

Live-Cooking vindt helaas op dit moment nog niet plaats.
Er is vooralsnog geen vooruitzicht wanneer wel.

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag met een voortreffelijk en zeer uitgebreid ontbijt in het restaurant.
Lunch

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch à la carte in ons restaurant.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Van maandag t/m zaterdag kunt u tussen 12.00 uur en 14.00 uur gebruik maken van ons lunchbuffet.
Brunch

Brunch

Iedere zondag kunt u bij Van der Valk Hotel Heerlen uitgebreid brunchen. De brunch start om 12 uur en eindigt om 15 uur.
À la carte (Niet hotelgast)

À la carte (Niet hotelgast)

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten.
Paasbrunch (volgeboekt)

Paasbrunch (volgeboekt)

Op beide Paasdagen kunt u genieten van onze sfeervolle Paasbrunch. Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Paas Live-Cooking

Paas Live-Cooking

Op 1ste paasdag kunt u genieten van onze Paas Live-Cooking buffet. Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

Geniet op zondag 14 mei van een spetterende moederdagbrunch. Verras je moeder, en kom heerlijk met het hele gezin brunchen.
Pinksterbrunch

Pinksterbrunch

Geniet op zondag 28 mei van een spetterende pinksterbrunch. Met Pinksteren is het extra gezellig om eens met zijn allen te gaan brunchen.
Vaderdagbrunch

Vaderdagbrunch

Lieve papa, op vaderdag (zondag 18 juni) bent u van harte welkom tijdens onze speciale Vaderdag Brunch, waarbij de vaders heerlijk verwend zullen worden.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
5645 beoordelingen
Nini Paters
Hotel Heerlen 
Ambiance is geweldig

Slibtongetjes waren heerlijk. Voorgerecht en desserten drank prijzig. Wel heerlijk. En raar dat een vvv bon niet geaccepteerd wordt.