Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer
Sfeervol genieten in een ontspannen sfeer
;
Eerlijk en vooral lekker eten!
Ontdek ons nieuwe restaurant

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met onze live-cooking. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Heerlen opent dagelijks om 07.00 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor ons uitgebreide ontbijtbuffet.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een kopje koffie of thee met gebak.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Van maandag t/m zaterdag kunt u tussen 12.00 uur en 14.00 uur gebruik maken van ons uitgebreide Live-Cooking lunchbuffet.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Brunch

Brunch

Iedere zondag kunt u bij Van der Valk Hotel Heerlen uitgebreid brunchen. Tijdens de Zondagbrunch bakken wij heerlijke koekjes met uw kinderen.
Live-Cooking

Live-Cooking

Heerlijk genieten van ons Live-Cooking dinerbuffet met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden.
Paasbrunch

Paasbrunch

Op beide Paasdagen kunt u genieten van onze sfeervolle Paasbrunch. Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Paas Live-Cooking

Paas Live-Cooking

Op beide Paasdagen kunt u genieten van onze Paas Live-Cooking Dinerbuffet. Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

Geniet op zondag 12 mei van een spetterende moederdagbrunch. Verras je moeder, en kom heerlijk met het hele gezin brunchen.
Moederdag Live-Cooking

Moederdag Live-Cooking

Geniet op zondag 12 mei van een spetterende Moederdag Live-Cooking. Verras je moeder, en kom heerlijk met het hele gezin genieten van het Live-Cooking Dinerbuffet.
Pinksterbrunch

Pinksterbrunch

Geniet op zondag 9 juni van een spetterende pinksterbrunch. Met Pinksteren is het extra gezellig om eens met zijn allen te gaan brunchen.
Pinkster Live-Cooking

Pinkster Live-Cooking

Geniet op zondag 9 juni van een spetterende Pinkster Live-Cooking. Kom heerlijk met het hele gezin genieten van het Live-Cooking Dinerbuffet.
Vaderdagbrunch

Vaderdagbrunch

Lieve papa, op vaderdag (zondag 16 juni) bent u van harte welkom tijdens onze speciale Live Cooking brunch, waarbij de vaders heerlijk verwend zullen worden.
Vaderdag Live-Cooking

Vaderdag Live-Cooking

Lieve papa, op vaderdag (zondag 16 juni) bent u van harte welkom tijdens onze speciale Live Cooking, waarbij de vaders heerlijk verwend zullen worden.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
2646 beoordelingen
Hans1966
Hotel Heerlen 
Eten was heerlijk, perfecte locatie om zakelijk af te spreken.

Voor een zakelijke ontmoeting in een rustige en informele omgeving, is dit de ideale plek. Goed bereikbaar, ruim parkeerplek, goed eten voor een hele schappelijke prijs. Service is top, sfeer is zakelijk gezien prima maar met vrienden zou ik het net iets te formeel vinden.

Restaurant ID acties 2018

Restaurant ID acties 2018

  • Gehele jaar door | 3-gangen Weekmenu bij Hotel Heerlen met €2,- korting p.p.
    (slechts €19,50 p.p.)
  • Gehele jaar door| Het 3-gangen Dinerdeal menu, samengesteld door onze chefs!
    Klik hier voor het menu (slechts €29,95 p.p.)

*Wijzigingen voorbehouden

Heeft u reeds een Valk Account? U vindt uw Restaurant ID in uw account dashboard. Rechts boven in de hoek kunt u direct inloggen bij "Valk Exclusief Account".

Heeft u nog geen Restaurant ID? Meld u dan aan en ontvang uw unieke Restaurant ID om gebruik te maken van de member only aanbiedingen.

Aanmelden voor een Restaurant ID