Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel voor de toekomst!
Hotel voor de toekomst!

Green Key

Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Green Key TIP 1: De New Motion snelladers

Green Key TIP 1: De New Motion snelladers

Rijders van elektrische auto's zien graag dat snellaadpunten langs drukke snelwegen staan. Op locaties waar je een kopje koffie kunt drinken, mail kunt checken of even ongestoord kunt werken. Hotel Heerlen biedt daarom de nieuwste oplaadtechnieken voor uw elektrische auto.

Lees meer
Green Key TIP 2: FSC gecertificeerd papier

Green Key TIP 2: FSC gecertificeerd papier

Al onze documenten, brochures en magazines zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Dat betekent dat het papier uit goed beheerde bossen afkomstig is.

 • Green Key TIP 3: Zonnepanelen

  Op het dak van het nieuwe hoofdgebouw zijn maar liefst 312 zonnepanelen aanwezig.

 • Green Key TIP 4: LED

  De huidige ledlamp geeft zo'n 50% van z'n opgenomen energie af in licht. Bij een spaarlamp of TL-Lamp is dit zo'n 35% en bij een gloeilamp 10%. De rest wordt afgegeven in warmte aan de omgeving. Met LED verlichting besparen we in de zomermaanden dus ook fors op de benodigde koelenergie.

Green Key TIP 5: Gestroomlijnd vervoer

Green Key TIP 5: Gestroomlijnd vervoer

Onze vrachtwagens zijn allemaal voorzien van aerodynamische spoilers. Een serieuze investering waarmee we veel brandstof besparen.

 • Green Key TIP 6: Swill afval

  Swill is een engelse term die staat voor niet geconsumeerde delen van de maaltijden. Ons swill afval wordt via een zogenaamde storttafel onder druk in een ondergrondse opslagtank gepompt.

 • Hotel voor de Toekomst

  Een horecabedrijf met een groen hart. Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die onze hotels, restaurants en vergaderzalen beter én groener maken.