- Hotel Heerlen

Green Key

Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Ons hotel is in het bezit van een Green Key keurmerk goud. Daarmee onderstrepen wij dat wij in onze bedrijfsvoering meer rekening houden met milieuvriendelijkheid dan de wet- en regelgeving van ons verlangt.

Green Key TIP 1

The New Motion snelladers

Rijders van elektrische auto's zien graag dat snellaadpunten langs drukke snelwegen staan. Op locaties waar je een kopje koffie kunt drinken, mail kunt checken of even ongestoord kunt werken. Hotel Heerlen biedt daarom de nieuwste oplaadtechnieken voor uw elektrische auto.

Green Key TIP 2
Swill Afval

Swill is een engelse term die staat voor niet geconsumeerde delen van de maaltijden. Ons swill afval wordt via een zogenaamde storttafel onder druk in een ondergrondse opslagtank gepompt.

Terug naar boven

Green Key TIP 3

FSC gecertificeerd papier

Al onze documenten, brochures en magazines zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Dat betekent dat het papier uit goed beheerde bossen afkomstig is.

Green Key TIP 4 LED

De huidige ledlamp geeft zo'n 50% van z'n opgenomen energie af in licht. Bij een spaarlamp of TL-Lamp is dit zo'n 35% en bij een gloeilamp 10%. De rest wordt afgegeven in warmte aan de omgeving. Met LED verlichting besparen we in de zomermaanden dus ook fors op de benodigde koelenergie.

Terug naar boven

Green Key TIP 5

Gestroomlijnd vervoer

Onze vrachtwagens zijn allemaal voorzien van aerodynamische spoilers. Een serieuze investering waarmee we veel brandstof besparen.

Hotel voor de Toekomst

Een horecabedrijf met een groen hart. Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die onze hotels, restaurants en vergaderzalen beter én groener maken.

Lees meer op de site van Hotel voor de Toekomst
Terug naar boven
Wij maken gebruik van cookies.