Direct naar de contentDirect naar de footer
Onthaasten in ons zwembad
Onthaasten in ons zwembad

Extra verwarmd

Het zwembad

Het zwembad is gesloten t/m 9 februari 2021 door de aangescherpte coronamaatrdegelen. Meer informatie.

Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen.

Ons zwembad is geopend voor hotelgasten. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. In het zwembad zijn uiteraard onze hygiënevoorschriften van toepassing.

Belangrijke maatregelen:

  • Een tijdslot duurt 45 minuten. U kunt enkel op reservering 45 minuten gebruik maken van ons zwembad.
  • Reserveren is mogelijk vanaf de dag van aankomst.
  • Ons zwembad is geopend voor een beperkt aantal gasten per dag, op basis van gereserveerde tijdslots. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk gasten gebruik te kunnen laten maken van de zwemfaciliteiten, maar we kunnen de beschikbaarheid niet garanderen in elke aankomstperiode.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten, wij vragen u zich om te kleden op de hotelkamer. Wij vragen u een badjas van thuis mee te nemen. De badjassen kunnen ook tegen een vergoeding in het hotel gehuurd worden. Gebruik van badjas is niet verplicht.
  • Ga voor het bezoek aan het zwembad naar het toilet. De toiletten in het zwembad zijn geopend voor een noodzakelijk toiletbezoek.
Meer informatie over corona en veiligheid