Direct naar de contentDirect naar de footer
Ons ervaren team maakt uw event bijzonder
Ons ervaren team maakt uw event bijzonder
6 inspirerende zalen en een enthousiast sales team
High-Tech zalen met de nieuwste technieken
Sfeervolle break-out ruimte
Voor elke gelegenheid een gepaste zaal

Meetings & Events

Comfortabel en efficiënt vergaderen in één van onze 6 multifunctionele zalen. De centrale ligging in de Euregio maakt Hotel Heerlen een ideale locatie voor uw event, vergadering of congres. Onze standaard is dat wij u vele extra’s bieden. De perfecte basis om het maximale uit uw bijeenkomst te halen.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,0
7 beoordelingen
Hotel Heerlen 
Erg prettig en vriendelijk

Een overzicht van onze diverse mogelijkheden

 • Vergaderen

  Vergaderen

  Hotel Heerlen is de ideale locatie voor het houden van vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties en het organiseren van beurzen.

  Lees meer
 • Meet @ Hotel Heerlen

  Meet @ Hotel Heerlen

  Het meetingpoint van Parkstad; Hotel Heerlen! Op zoek naar een centraal gelegen en ideaal bereikbare locatie om uw relaties en klanten te verwelkomen voor een zakelijke afspraak? Onze sfeervolle brasserie en restaurant zijn hiervoor de ideale locatie.

  Lees meer
 • Feestelijke evenementen

  Feestelijke evenementen

  Ieder evenement in Hotel Heerlen is een unieke ervaring! Of het nu gaat om een receptie, een verjaardag, een jubileum of een huwelijksfeest.

  Lees meer
 • Condoleance

  Condoleance

  Van der Valk Hotel Heerlen is een sfeervolle locatie waar u in alle rust terecht kunt voor de ontvangst van genodigden na een uitvaart.

  Lees meer
 • Sportmaaltijden

  Sportmaaltijden

  Graag ontvangen wij sport teams in ons Hotel. Door de jarenlange ervaring kunnen wij inspelen op al u behoeftes van een team. Alles is mogelijk.

  Lees meer
 • Capaciteiten

  Capaciteiten

  Van der Valk Hotel Heerlen beschikt over 6 multifunctionele zalen. Van 12 tot 500 personen, voor elke gelegenheid vinden wij voor u een passende zaal.

  Lees meer