Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw sportteam is bij ons in goede handen
Uw sportteam is bij ons in goede handen
Met onze ervaring en uw wensen, maken wij het perfecte diner.

Uw sportteam bij ons in goede handen!

Sportteams zijn bij ons graag geziene gasten. Regelmatig verblijven verschillende wielerploegen en voetbalteams in ons hotel. Graag stellen wij een compleet programma voor u samen.

Wij streven ernaar de volledige organisatie voor u uit handen te nemen, denk hierbij aan voorbereiding, invulling en uitvoering van uw sportevenement. Op deze manier kunnen sporters zich volledig concentreren op hun sportieve prestatie.

Wij beschikken over verschillende zalen waarin speciaal op maat gemaakte diners kunnen plaatsvinden. Uiteraard houden wij bij het bereiden van de maaltijd rekening met het gebruik van olie, kruiden en vet. Afhankelijk van de dieetwensen van uw sportteam bereiden wij een culinair diner.

Ook is het mogelijk om dagkamers te reserveren zodat uw spelers kunnen uitrusten voor de wedstrijd. Daarnaast beschikken wij over een ruimte parkeerplaats waar u uw spelersbus met gemak kan parkeren.

Het landgoed Terworm is bij uitstek geschikt voor een sportieve wandeling.

Indien gewenst kunnen wij op 5 minuten loopafstand een trainingsveld aanbieden.

Neem contact met ons op

 • Wij staan voor u klaar!

  Wij staan voor u klaar!

  Bel ons team voor al uw vragen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.
  Wij nodigen u graag uit om uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek kenbaar te maken. Vooraf een afspraak maken is gewenst via onderstaand telefoonnummer.

  Afdeling Sales
  Dominika Beijer, Kirsten Macco Boonstra en Sanne Ligtvoet
  045 - 5601820

  Contact
 • Zaalofferte aanvragen

  Zaalofferte aanvragen

  Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen die Van der Valk Hotel Heerlen u te bieden heeft? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze zalen.

  Offerte aanvragen