Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstactiviteiten

Maak van de feestdagen dit jaar echt iets bijzonders. De kerstbrunch is nu al te reserveren voor een feestelijke start. Noteer ook alvast 1 november in uw agenda, want vanaf die dag kunt u reserveren voor ons smaakvolle 4-gangen kerstmenu en de gezellige live-cooking. We kijken ernaar uit om u tijdens de feestdagen te verwelkomen en samen een betoverende kerst te beleven.

Kerstavond Diner - tot 5 pers (volgeboekt)

Kerstavond Diner - tot 5 pers (volgeboekt)

Op 24 december kunt u à la carte dineren bij Hotel Heerlen. Genieten samen met vrienden of familie van elkaars gezelschap in ons knusse in kerst aangeklede restaurant. Proost op kerstavond!
Kerstbrunch (volgeboekt)

Kerstbrunch (volgeboekt)

Geniet van een uitgebreide kerstbrunch op 1ste en 2de kerstdag. Dé ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers.
X-Mas 4-gangen Menu (volgeboekt)

X-Mas 4-gangen Menu (volgeboekt)

Vier Kerst met uw gezelschap tijdens een viergangendiner in ons sfeervol gedecoreerde restaurant. Het X-mas 4 gangen menu wordt beide Kerstdagen aangeboden.
Kerst Live-Cooking (volgeboekt)

Kerst Live-Cooking (volgeboekt)

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Het Kerst Live-Cooking buffet vindt plaats op 25 & 26 december en begint om 17:30 uur.
Nieuwjaarsbrunch

Nieuwjaarsbrunch

Gezellig met vrienden en/of familie het nieuwe jaar vieren onder het genot van een lekker hapje en drankje. Op 1 januari organiseren wij een sfeervolle Nieuwjaarsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
5914 beoordelingen
Iek
Hotel Heerlen 
Leuke sfeer en eten is goed

Het was een mooie ervaring