Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstactiviteiten

Wij hebben dit jaar EXTRA veel zin om u te mogen ontvangen tijdens de feestdagen! Kom onbezorgd genieten van uw gezelschap en culinaire verrassingen.

In tegenstelling tot andere jaren, zijn de kerstactiviteiten dit jaar anders vormgegeven. U kunt gebruik maken van de kerstbrunch of een 4-gangen menu op 1ste en 2de kerstdag.

Kerstavond Diner

Kerstavond Diner

Op 24 december kunt u à la carte dineren bij Hotel Heerlen. Genieten samen met vrienden of familie van elkaars gezelschap in ons knusse in kerst aangeklede restaurant. Proost op kerstavond!
Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet van een uitgebreide kerstbrunch op 1ste en 2de kerstdag. Dé ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers.
X-Mas 4-gangen Menu

X-Mas 4-gangen Menu

Vier Kerst met uw gezelschap tijdens een viergangendiner in ons sfeervol gedecoreerde restaurant. Het X-mas 4 gangen menu wordt beide Kerstdagen aangeboden. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen hiervan gebruik maken.
Kerst Live-Cooking

Kerst Live-Cooking

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Het Kerst Live-Cooking buffet vindt plaats op 26 december en begint om 17:30 uur.
Nieuwjaarsbrunch

Nieuwjaarsbrunch

Gezellig met vrienden en/of familie het nieuwe jaar vieren onder het genot van een lekker hapje en drankje. Op 1 januari organiseren wij een sfeervolle Nieuwjaarsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
5329 beoordelingen
Edu
Hotel Heerlen 
Genieten met familie en vrienden

Bediening was ook super, zeer attent!