Direct naar de contentDirect naar de footer

Moederdagbrunch

Geniet op zondag 8 mei van een spetterende moederdagbrunch. Verras je moeder, en kom heerlijk met het hele gezin brunchen.

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd buffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Begin met een heerlijke soep naar keuze gevolgd door diverse koude voorgerechten en salades. Vanuit onze live-cooking keuken worden de heerlijkste hoofdgerechten gepresenteerd passend bij het seizoen. Als afsluiting bieden wij een spetterend dessertbuffet.

TIJDEN
De brunch begint om 12:30 uur. U kunt een tafel reserveren voor 12:30 en 13:00 uur. (het kan zijn dat een van de tijdstippen vol is en hierdoor niet meer beschikbaar).

GROEPEN
U kunt online en telefonisch reserveren tot maximaal 18 personen. Voor 19 personen of meer verzoeken wij u een e-mail te sturen naar sales@heerlen.valk.nl

PRIJS
Incl. 2,5 uur drankenarrangement: koffie & thee, frisdrank, Amstel bier van het vat en huiswijn.
Prijs volwassenen: €47,50 p.p.
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar: €17,50 p.p.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 5 mei 2022 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 5 mei 2022 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.