Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst Live-Cooking (volgeboekt)

Betaling vereist

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Het Kerst Live-Cooking buffet vindt plaats op 25 & 26 december en begint om 17:30 uur.

Het buffet is door zijn ruime keuzemogelijkheden ook uitermate geschikt om met grote groepen deel te nemen en in ongedwongen sfeer te genieten van de uitgebreide kerstbuffetten. Wij ontvangen u in het buffetrestaurant met een feestelijk welkomstdrankje, waarna wij u naar uw tafel begeleiden.

De koks bereiden de heerlijkste gerechten voor u. Begin met een heerlijke soep naar keuze gevolgd door diverse koude voorgerechten en salades. Vanuit onze live-cooking keuken worden de heerlijkste hoofdgerechten gepresenteerd passend bij het seizoen. Als afsluiting bieden wij een spetterend dessertbuffet.

BESCHIKBAARHEID:
1ste kerstdag : Volgeboekt
2de kerstdag: Volgeboekt

Het kan voorkomen dat ondanks dat we volgeboekt zijn, er toch nog enkele plaatsen beschikbaar zijn gekomen. Deze kunt u direct boeken via deze pagina. Gelieve de beschikbaarheidskalender te raadplegen. Indien er geen beschikbaarheid is, heeft u de mogelijkheid om telefonisch op een wachtlijst geplaatst te worden: 045-5601800.

Tijden:
De kerst live-cooking begint om 17:30 uur. U kunt een tafel reserveren voor 17:30 uur en 18:00 uur. (het kan zijn dat een van de tijdstippen vol is en hierdoor niet meer beschikbaar).

RESERVEREN
Om uw kerstactiviteiten soepel te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om online te reserveren, gezien de vereiste vooruitbetaling. Wij nemen helaas geen kerstreserveringen telefonisch aan.

Kerst Live-Cooking incl. drankenarrangement :
Incl. koffie & thee, frisdrank, bier van het vat en huiswijn
Prijs volwassenen: €75,00 p.p.
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar: €25,00 p.p.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing, uiterlijk 50 minuten na het maken van uw online reservering. Dit kan direct in het boekingsproces of via uw Valk Account onder het kopje reserveringen.