Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsroutes

Verken de prachtige omgeving rondom Hotel Heerlen met onze handige fietsroutes. Onze routes zijn gebaseerd op knooppunten, waardoor ze gemakkelijk te volgen zijn. Het dichtstbijzijnde fietsknooppunt, Knooppunt 53, ligt op Landgoed Terworm, direct naast het hotel. Stap op de fiets en ontdek de schilderachtige paden en natuurlijke schoonheid die Limburg te bieden heeft. Fiets met gemak en geniet van een onvergetelijke verkenning van de omgeving.

Fietsroutes

 • Rondje Heuvelland

  24,7 km

  Rondje Heuvelland

  Een afwisselende route van heuvels en dalen. Vanuit Heerlen fiets u via het Heuvelland naar het dal waar de dorpen Valkenburg en Schin op Geul liggen.

 • Rondje Parkstad

  37,8 km

  Rondje Parkstad

  Een route die u langs de verschillende steden van Parkstad zal leiden, maar waarbij ook natuurgebieden als de Brunssumerheide en Strijthagen zijn inbegrepen. Leuke stops zijn mogelijk bij het bezoekerscentrum van de Brunssumerheide of wellicht beklimt u de hoogste trap van Nederland?

 • Rondje stad en natuur

  50 km

  Rondje stad en natuur

  Een dagvullende fietsroute die u zal leiden door het Heuvelland maar ook de stedelijke omgeving van Parkstad. U zult zien hoe afwisselend Zuid-Limburg is; prachtige vergezichten maar ook kleurrijke heide velden op de Brunssumerheide.

 • Rondje Heuvelroute

  28,9 km

  Rondje Heuvelroute

  De heuvels op de Heuvelroute Parkstad Limburg zijn verrassend toegankelijk en onderweg geniet u van gezellige dorpjes met hun zonnige terrasjes, de prachtige kastelen en kerken en de serene natuur met zijn mooie vergezichten. Deze fietsroute begint u al bij een van de mooiste locaties van Parkstad: kasteel Terworm.
 • Langs buitengoederen vol verhalen

  45,9 km

  Langs buitengoederen vol verhalen

  Deze dagvullende fietsroute brengt u naar een andere kant van Zuid-Limburg. Ga vanaf station Heerlen met uw fiets in de trein naar het startpunt Station Maastricht Noord. Vanaf Stations Schin op Geul (het eindpunt) kunt gemakkelijk met de trein weer terug naar Heerlen.
 • Maak uw eigen route

  Maak uw eigen route

  Een fietsroute maken geheel naar eigen invulling? Dat kan! Het fietsknooppunten systeem is makkelijk te volgen. U start bij fietsknoopunt 53 op een kleine 800 meter vanaf het hotel. U kunt vanaf dit knooppunt alle kanten op; stedelijk, Heuvelland of bossen.