Direct naar de contentDirect naar de footer

Be…Comfy, Cozy, Pure, Relaxed, Serene: vernieuwde suites!

Ergens in een hotelsuite.. en niet zomaar één! In ons soms hectische leven willen we tijdens een weekendje weg er ook echt even tussenuit. Genieten van elkaar, genieten van luxe en even helemaal tot rust komen. We zijn steeds meer opzoek naar luxe en bijzondere accommodaties met in ieder geval de luxe van thuis. Voor de 10 jaar oude suites van Hotel Heerlen werd het daarom tijd voor een opknapbeurt. Al doet het woord opknapbeurt deze renovatie echt te kort. Vanaf januari 2023 zijn de suites in verbouwing, de suites werden helemaal opnieuw ontwikkeld en gerealiseerd. Vanaf 1 juni 2023 zijn alle suites weer in gebruik genomen.

Datum blogpost: Juli 2023

De luxe van thuis, of toch meer?

De luxe van thuis, of toch meer?

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe suites namen we één uitgangspunt; de suites moeten minimaal de luxe van thuis hebben. Lekker series en films bingewatchen op de smart tv's, genieten van de uitgebreide badkamer faciliteiten of een drankje uit SMEG koelkast. Welk suitetype u ook kiest, er is er altijd eentje die aan uw wensen voldoet! De vernieuwde suites zijn ingericht volgens de laatste trends met sfeervolle kleuren, behangetjes, lampen en prachtige vloeren. Annie van der Valk verzorgde samen met IR-Ontwerp by Ineke Roosen het ontwerp van deze prachtige renovatie.

Boek nu éém van onze vernieuwde suites!
Be Comfy & Be Cozy

Geheel nieuw zijn de Be Comfy en Be Cozy suite. Beide suites zijn gelegen op de begaande grond en beschikken over een terrasje. De Be Comfy suite ligt aan de achterzijde van het hotel aan de parkeerplaatszijde en de Be Cozy suite aan de tuinzijde. Bij binnenkomst voelt de suite gezellig en ruim, de suite heeft een open karakter. Een comfortabel kingsize bed, een prachtig vrijstaand bad, barretje met SMEG koelkast en een waanzinnig grote 2-persoons regendouche. Ook is er een gezellig zitje met uitzicht naar buiten.

Lees meer
Be Relaxed

Ondanks de Be Relaxed suite al eerder werd gerenoveerd, blijft onze voormalige Penthouse Suite een gewilde kamer. Door de ligging op de hoogste etage heeft deze suite een prachtig uitzicht te bieden en beschikt over een dakterras met ligbedden en hangstoel. De Be Relaxed Suite is ruim en ingedeeld in 3 aparte ruimtes; woonkamer, badkamer en slaapkamer. De luxe badkamer is naast een bubbelbad voorzien van een belevingsdouche met sunshower en heerlijke regendouche met diverse soorten waterstralen (krachtige regenstraal, monostraal en PowderRain).

Lees meer
Be Pure & Be Serene

De overtreffende trap is onze Be Pure en Be Serene suites. Meteen bij binnenkomst hebben deze kamers een echte wow factor. Een open badkamer met 2-persoons whirlpoolbad, een ruime belevingsdouche, een heerlijk king-size bed en een barretje met SMEG koelkast. Series kijken vanuit bed of de loungebank of uw favoriete muziek afspelen op de bluetooth functie van het whirlpoolbad. Deze suites zijn genieten geblazen.

Lees meer
Wellness onbeperkt inclusief!

Wellness onbeperkt inclusief!

De luxe en faciliteiten van uw suite gaan nog een stapje verder; als gast van onze suites heeft u gratis en onbeperkt toegang tot onze luxe wellnes van Badhuys TerWorm. Diverse sauna's, Turks Stoombad, ijsruimte en binnen/buiten rustruimte wachten op u! Bij aankomst liggen de badjassen alvast voor u klaar in uw suite.

Lees meer
Suitedeal

Suitedeal

  • 1x overnachting in een suite
  • 1x ontbijt
  • Onbeperkt toegang tot onze wellness

Nieuwschierig geworden? Dat snappen we! Ontdek onze nieuwe suites daarom tijdelijk extra voordelig met onze SuiteDeal! Dat is genieten op hoog niveau.

Beleef een suite naar keuze en maak tevens onbeperkt gebruik van onze wellness. Er op uit? Ook dat kan. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om het heuvelland en de grensstreek te ontdekken!

Vanaf
€ 129,50
p.p.