Direct naar de contentDirect naar de footer

Nieuwe Valk To Go Shop bij Hotel Heerlen!

Ben je op zoek naar een snelle oplossing voor je trek in iets lekkers? Of wil je gewoon wat goodies scoren om je verblijf nog aangenamer te maken? Zoek niet verder! De gloednieuwe Valk To Go Shop bij Hotel Heerlen is er om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu een verfrissend drankje wilt, een snelle snack of iets zoets om je dag op te fleuren, we hebben het allemaal voor je klaarliggen.

Datum blogpost: Mei 2024

Wat is Valk to go?

Wat is Valk to go?

Van der Valk Hotel Heerlen beschikt over een Valk to go shop waar u gemakkelijk en snel producten kunt halen. Scan uw product en betaal met uw pinpas of telefoon via het pinapparaat.

  • Non- & alcoholische dranken

    Non- & alcoholische dranken

  • Snacks

    Snacks

  • Valk producten

    Valk producten

  • Reisartikelen

    Reisartikelen

  • Cosmetica

    Cosmetica

Valk Goodies

Valk Goodies

Op zoek naar een leuk aandenken aan je verblijf bij Hotel Heerlen? Neem dan zeker een kijkje bij onze Valk Goodies! Van schattige Timo Toekan knuffels tot trendy rugzakjes en zelfs kleurrijke sokken, we hebben een scala aan leuke en praktische items om uit te kiezen. En vergeet niet, we voegen voortdurend nieuwe producten toe, dus er is altijd wel iets nieuws om te ontdekken.

Proper: Perfect voor je movie night chill avond!

Proper: Perfect voor je movie night chill avond!

Niets verslaat een avondje lekker ontspannen met je favoriete serie op Netflix, en wat is er beter dan dat te combineren met een heerlijke knapperige snack? Onze Proper Corn/Chips zijn daarvoor de ideale keuze! Met een scala aan smaken om uit te kiezen, van zout tot pittig, is er voor elk wat wils. Grijp een zak (of twee) en maak je klaar voor een avond vol binge-watching plezier op je hotelkamer. Komt dat goed uit, al onze kamers zijn recentelijk voorzien van smart tv's, zodat je moeiteloos toegang hebt tot je favoriete streamingsdiensten of kunt streamen vanaf je eigen apparaat. Dus of je nu geniet van de nieuwste Netflix Originals, je favoriete YouTube-kanalen bekijkt of je eigen filmcollectie streamt, je kunt het allemaal doen vanuit het comfort van je hotelkamer.

Verfrissende Spa Fruit drankjes: Gezond genieten

Verfrissende Spa Fruit drankjes: Gezond genieten

Als je op zoek bent naar een gezonder alternatief, dan zijn onze verfrissende Spa Fruit drankjes precies wat je nodig hebt. Boordevol natuurlijke fruitsmaken en zonder toegevoegde suikers, zijn ze de perfecte dorstlesser voor onderweg of gewoon om van te genieten tijdens je verblijf bij ons hotel.

Lekkere biertjes: Verfrissend en smaakvol

Lekkere biertjes: Verfrissend en smaakvol

Na een lange dag van sightseeing of zakelijke bijeenkomsten, is er niets zo verfrissend als een goed glas bier. Bij de Valk To Go Shop vind je een selectie van de beste bieren, waaronder Affligem, Sol, Heineken en Birra Moretti. Neem een paar flesjes mee naar je kamer en ontspan met een koud biertje in de hand.

Ook zo'n zijn gekregen om in de shop te snuffelen? Kom langs bij de Valk To Go Shop bij Hotel Heerlen en ontdek al het lekkers dat we te bieden hebben. Of je nu iets nodig hebt voor op je kamer, voor onderweg of gewoon voor wat extra plezier, we hebben alles wat je nodig hebt om je verblijf bij ons onvergetelijk te maken! Onderweg, ondertussen, onderuit.