Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontdek de nieuwe maatstaf van comfort in onze vernieuwde Superior kamers!

Bij Van der Valk Hotel Heerlen, gelegen bij het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland, geloven we in voortdurende verbetering om onze gasten de ultieme ervaring te bieden. We zijn verheugd om onze nieuwste upgrade te introduceren: de vernieuwde Superior Kamers, ontworpen met oog voor comfort en luxe, voor zowel individuele reizigers als gezinnen.

Datum blogpost: Augustus 2023

Een oase van rust en comfort: Superior King Kamer

Een oase van rust en comfort: Superior King Kamer

De Superior King Kamer is een ruime oase van rust, speciaal ontworpen om je het hoogste niveau van comfort te bieden. Het pronkstuk van deze kamer is het king-size bed, waarin je heerlijk weg kunt zakken na een dag vol avontuur in de omgeving. Maar dat is nog niet alles! Je kunt jezelf verwennen in je eigen bubbelbad, een perfecte manier om te ontspannen en even helemaal tot rust te komen. Bovendien biedt de kamer een balkon of terras, waar je kunt genieten van de frisse lucht en een uitzicht op de omgeving. Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt, een kopje koffie drinkt op je balkon en geniet van de prachtige omgeving – pure bliss!

Lees meer
De ultieme comfortbeleving: vernieuwde Superior Twin kamers

De ultieme comfortbeleving: vernieuwde Superior Twin kamers

Voor reizigers die op zoek zijn naar de ultieme comfortbeleving, presenteren we met trots onze vernieuwde Superior Twin Kamers. We begrijpen dat een goede nachtrust van onschatbare waarde is, vooral wanneer je op vakantie bent. Daarom hebben we onze kamers herontworpen met jouw comfort in gedachten. De oorspronkelijke bedbank is verwijderd en vervangen door niet één, maar twee volwaardige boxspringbedden. Dit betekent dat je nu kunt genieten van een uitstekende nachtrust zonder concessies te doen aan comfort.

Of je nu met je gezin reist of met vrienden, onze Superior Twin Kamers zijn nu geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen die samen willen genieten van een zorgeloos verblijf.

Lees meer
Meer dan alleen een kamer: ongeëvenaarde faciliteiten

Meer dan alleen een kamer: ongeëvenaarde faciliteiten

Bij Van der Valk Hotel Heerlen geloven we in het bieden van een totaalervaring die verder gaat dan alleen een comfortabele kamer. Ons hotel is uitgerust met diverse faciliteiten die je verblijf nog specialer maken. Verken de omgeving van Zuid-Limburg en geniet van leuke dagjes uit in het heuvelland. Ontdek ons hotel vanaf onze unieke uitkijktoren, laat de kinderen plezier beleven in de natuurspeeltuin en neem een verfrissende duik in ons zwembad.

Of je nu ontspant in je Superior King Kamer met bubbelbad of geniet van de vernieuwde Superior Twin Kamers met het hele gezin, je zult merken dat ons hotel de perfecte uitvalsbasis is voor een onvergetelijk verblijf in Zuid-Limburg.

Lees meer