Direct naar de contentDirect naar de footer

Beleef Betoverende Feestdagen bij Hotel Heerlen: Een Maand vol speciale momenten!✨🎄

De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur en bij Hotel Heerlen hebben we alles in gereedheid gebracht om jou en je geliefden een onvergetelijke en magische tijd te bezorgen! Met een scala aan betoverende activiteiten en arrangementen beloven we jou een decembermaand en kerstseizoen vol warmte, heerlijk eten en gezelligheid. Hier is wat je kunt verwachten:

Heerlijke Culinair Genot

  • Kerstbrunch (25 en 26 december)

    Kerstbrunch (25 en 26 december)

    Begin Eerste of tweede Kerstdag in stijl met onze uitgebreide kerstbrunch. Laat je verwennen door een keur aan smakelijke gerechten en lekkernijen, speciaal voor jou samengesteld. Geniet van de gezellige sfeer terwijl je samen met vrienden en familie deze bijzondere dag viert.

  • Kerst Live-Cooking (25 en 26 december)

    Kerst Live-Cooking (25 en 26 december)

    Laat je verrassen door onze getalenteerde chefs tijdens onze Kerst Live-Cooking op Eerste en Tweede Kerstdag. Zie hoe heerlijke gerechten ter plekke worden bereid en maak je keuze uit een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes. Een interactieve en smakelijke ervaring die je smaakpapillen zal verwennen.

  • Kerst 4-Gangen Menu (25 en 26 december)

    Kerst 4-Gangen Menu (25 en 26 december)

    Voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde eetervaring, presenteren we ons exclusieve Kerst 4-Gangen Menu op zowel Eerste als Tweede Kerstdag. Laat je betoveren door de verfijnde smaken en kunstzinnige presentatie van elk gerecht, terwijl je de warmte van het seizoen omarmt.

Onvergetelijke Hotelarrangementen

Onvergetelijke Hotelarrangementen

Wil je het meeste uit de kerstdagen halen en jezelf trakteren op het ultieme comfort? Ontdek onze diverse hotelarrangementen en kies het pakket dat perfect bij jouw wensen past. Of je nu Kerstavond, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag of zelfs de gehele kerstperiode bij ons wilt doorbrengen, wij hebben een arrangement dat aan al jouw behoeften voldoet.

Magische Kerstmarkten in Zuid-Limburg

Magische Kerstmarkten in Zuid-Limburg

De magie van de feestdagen breidt zich uit naar de betoverende kerstmarkten in Zuid-Limburg. Verken de sfeervolle kerstmarkt in de mystieke Valkenburgse grotten, waar je wordt ondergedompeld in een unieke en magische omgeving. Of bezoek het prachtige Vrijthof in Maastricht en proef de levendige kerstsfeer. En laten we de charmante kerstmarkten in Duitsland niet vergeten, zoals die in Aken en Keulen. Profiteer van onze speciale Kerstmarktendeal en ontvang een toegangsticket voor de Valkenburgse grotten om nog meer van de feestvreugde te genieten.

Ontspanning in Badhuys TerWorm

Ontspanning in Badhuys TerWorm

Te midden van alle festiviteiten is het essentieel om ook tijd voor jezelf te nemen. Maak gebruik van de prachtige wellnessfaciliteiten van Badhuys TerWorm, gelegen vlakbij ons hotel. Laat de stress van je afglijden terwijl je geniet van de warmte van de sauna's, de rustgevende zoutsteen sauna, de binnen- en buitenruimtes om te ontspannen en zelfs de verfrissende ice lounge met stalagmietfontein en sneeuwdouche. Een zalige manier om even helemaal tot rust te komen.

Meer informatie
De Be Relaxed Kerstsuite

De Be Relaxed Kerstsuite

Vanaf 17 november transformeren we een van onze suites, de Be Relaxed suite, in een betoverende kerstsuite. Geniet van de feestelijke sfeer in deze prachtige suite, waar comfort en magie samenkomen.

Bij Hotel Heerlen streven we ernaar om jou een kerstervaring te bieden die je nog lang zult koesteren. Reserveer snel jouw plekje en dompel jezelf onder in de magie van de feestdagen! 🌟🎁

Reserveer nu!