Skip to contentSkip to footer
Thermae 2000 op de Cauberg
Thermae 2000 op de Cauberg

Thermae 2000

Een 'World of Wellness' midden in het dromerige Zuid-Limburgse heuvelland. Met warme thermale binnen- en buitenbaden, whirlpools, whirlbanken en onderwaterstraalmassages. Volop keuze uit sauna's en stoombaden en werkelijk alles op het gebied van Skin & Body Care. Neem je tijd in Thermae 2OOO: relax, refresh, rebalance.

Ontspan en Relax

Thermae 2000 ligt op drie bronnen. Het oergezonde water uit deze bronnen is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen, het water zit vol met mineralen. Het thermale water van de binnen- en buitenbaden beschikt over een bijzonder heilzame werking op lichaam en geest en nodigt uit om het lichaam heerlijk te ontspannen.

De vele whirlpools, whirlbanken en onderwaterstraalmassages bieden nog een extra ontspanning voor bijvoorbeeld uw nek, rug of schouders. Een 'rondje door de baden' is een belevenis op zich. Het water is aangenaam warm, 33 graden Celsius: alsof u ineens de tropen binnen stapt.

In de thermale baden is er dagelijks de keuze uit een afwisselend programma van gratis activiteiten: Thermae Motion: korte ontspanningssessie met licht en onderwaterklanktherapie.Floaten: in alle rust drijven in warm thermaal water.

OPENINGSTIJDEN & ALGEMENE INFORMATIE

Openingstijden:
Thermae 2000 is elke dag geopend van 09:00 uur 's morgens tot 23:00 uur 's avonds.
Voor een entree zonder behandelingen, is reserveren niet nodig.

Adres:
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg aan de Geul
Limburg, Nederland
Algemene informatie: +31 (0)43 - 6092000

Meer informatie
Klik hier voor extra korting