Skip to contentSkip to footer
Carolus Thermen in Aachen
Carolus Thermen in Aachen

CAROLUS THERMEN

Carolus Thermen: een fascinerende wereld van rust, warmte en ontspanning...

DE THERMAALWERELD

Het hart van onze Thermaalwereld is de indrukwekkende badhal. Acht bassins - binnen en buiten - allemaal gevuld met mineraal-thermaal water van Bad Aachen talrijke waterattracties zoals massage jets, waterval, whirlpool of stromingskanaal nodigen uit tot integraal ontspannen en je prettig voelen.

Adem frisse lucht en tank zon bij, geniet van onze heerlijke zonneterrassen en ligweiden. Wie zijn dag graag actief aan wil pakken, is van harte uitgenodigdvoor de regelmatig plaatsvindende aquagymnastiek. Meditaties worden zowel in de Thermaal- als in de Saunawereld aangeboden.

DE SAUNAWERELD

In onze Oasis vindt u een grote variatie aan sauna's, stoombaden, bassins en rustzones. Het Baltische Saunalandschap met de saunatuin doet het hart van elke gast snelle kloppen. Door sauna's met verschillende temperaturen, een saunameer en talloze speciale douches laat u de dagelijkse stress snel achter u.

Frequente opgietingen plus honing-behandelingen en verzorgingsrituelen vullen de zorg voor uw welzijn aan. Een unieke sfeer uit 1001 Nacht beleeft u in de Oriëntaalse Badwereld. Omringd door aangename geuren, schitterend betegelde baden en prettige temperaturen beleeft u de betoverende kracht van het oosten. Tussen de saunagangen nodigen voetbaden, strandmanden en gezellige rustruimtes uit om te verpozen. Ook een infraroodbestraling in het Tepidarium zorgt tussendoor voor diepe en ontspannende opwarming van het lichaam.

DE VERWENWERELD

Geniet van ons verwenprogramma voor lichaam en geest. De CAROLUS spa openbaart u met zijn talrijke massages en behandelingen de hele wereld die wellness heet.

Op een verregende of sombere dag nodigen moderne soft-solarie ertoe uit, zon te tanken. In de Karavansera beleeft u bij gedempt licht en meditatieve muziek een complete woestijndag in 30 minuten.

Actuele badmode, badstof artikelen en accessoires vindt u in de Carolus-Shop, die dagelijks van 9:30 tot 20:30 uur geopend is. Daar kunt u ook (tegen betaling) handdoeken en badjassen huren.

OPENINGSTIJDEN EN ALGEMENE INFORMATIE

Openingstijden
Dagelijks van 09:00 tot 23:00 uur*
Toegang tot 21:30 uur, verblijf tot 22:40 uur
*op 24/25/31-12 + 01-01 gelden andere openingstijden.

Adres
Passstraße 79, 52070 Aken
Telefoon +49 241/182 74-0

Meer informatie