Skip to contentSkip to footer
Aquis Plaza, het nieuwe winkelhart van Aachen
Aquis Plaza, het nieuwe winkelhart van Aachen
Maasmechelen Outlet Village, net over de grens
Een van de grootste outletcentrums van Europa in Roermond

Shopping

Je hoeft niet naar Parijs, Londen of Milaan om uitgebreid te shoppen. Kom naar Limburg en ontdek het stukje buitenland van modebewust Nederland in Maastricht of Aken, het Designer Outlet in de gezellige stad Roermond, Outlet Maasmechelen of de grootstemeubelboulevard van Europa in Heerlen. Kom en ontdek wat Limburg allemaal te bieden heeft.

Koopzondag

Koopzondag

De volgende steden zijn elke zondag goepend:

Heerlen - 5 min
Maastricht - 20 min
Maasmechelen Outlet Village (BE) - 20 min
Roermond - 20 min
Designer Outlet Roermond - 30 min
Venlo - 50 min

Meer informatie
  • Maasmechelen Village

    Of u nu op zoek bent naar dat ene hebbeding of gewoon de geruststelling van gegarandeerde kwaliteit, Maasmechelen Village heeft de grootste en beste modemerken, tegen prijzen die minstens 33% goedkoper zijn ten opzichte van de prijzen die de boetieks verleden jaar voor deze collecties aanrekenden. 7 dagen per week open!

  • Designer Outlet Roermond

    Vind uw favoriete designermerken met tot wel 70% korting, gedurende het hele jaar. Met onze mooie locatie dichtbij het centrum van Roermond en meer dan 200 boetieks, bieden wij voor ieder wat wils. Van beeldbepalende modemerken zoals Prada, Armani, Burberry en Moncler tot en met sportlabels, zoals Nike en Adidas, en gangbare merken, zoals Guess en Desigual.