Skip to contentSkip to footer
Phantasialand, vlakbij Köln
Phantasialand, vlakbij Köln
Plopsa Coo in de Belgische Ardennen
Safaripark Monde Sauvage in de Belgische Ardennen

TIPS FOR KIDS

Voor kinderen is er over de grens van alles te beleven. Pretparken, dierentuinen en veel meer.

BOBBEJAANLAND

Bobbejaanland is één van bekendste attractieparken van België. Veel van de ruim veertig attracties staan in het teken van cowboys en indianen. Het park is genoemd naar de bedenker en oprichter: zanger Bobbejaan Schoepen.

Meer informatie

PHANTASIALAND

Phantasialand puilt uit van de spannende belevenissen en onvergetelijke shows. Sensationeel is loopingachtbaan Black Mamba, waarbij de berijders met Autobahn-snelheid door een Afrikaans landschap schieten. In het mysterieuze stadje Wuze Town zwaait koningin Winja de scepter. Ze heeft haar eigen achtbanen: Winja's Fear en Force. Nieuw is de attractie Maus au Chocolat, een uniek 3D-tochtje door een grote taartfabriek waarbij de bezoekers de taak hebben alle vervelende muizen te verjagen.

Meer informatie

PLOPSA

Plopsa Coo
Bij de beroemde, vijftien meter hoge watervallen van Coo, in het groene landschap van de Ardennen, ligt Plopsa Coo. Wicky de Viking, kabouter Plop en Maja de Bij ontvangen er de gasten met open armen.

Plopsa Indoor Hasselt
K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy en Amika, je kunt ze allemaal tegen het lijf lopen in Plopsa Indoor in Hasselt. In de hal van bijna een hectare groot beleven groot en klein allerlei avonturen. Buiten zijn er nog eens diverse speeltuinen en een klimberg.

Meer informatie

SAFARIPARK MONDE SAUVAGE

Op slechts 30 km van Luik kunt u in een prachtige groene omgeving met eigen ogen zien waarom Monde Sauvage Safari enig in zijn soort is. Hier neemt u deel aan een echte Afrikaanse safari (in de auto of met een treintje), maakt u een wandeling waarbij u ontelbare, vaak beschermde, diersoorten ontmoet.

Zoals groot wild, bruine beren, ijsberen, orang-oetangs, gibbons, chimpansees, witte wolven, Canadese elanden... Geniet ook van een zeeleeuwenspektakel of een boeiende roofvogelshow, of ga naar het Jungle Dome. Het spektakel met de vliegende papegaaien mag u ook niet missen.

U hebt geen kind aan de kinderen in de speeltuin of de kinderboerderij, en u vindt tal van gelegenheden waar u even kunt uitrusten met een hapje of een drankje.

Meer informatie