Skip to contentSkip to footer
Ontdek Aachen met nieuw winkelhart Aquis Plaza
Ontdek Aachen met nieuw winkelhart Aquis Plaza
Ga op pad in Belgisch Limburg
Phantasialand op 50 autominuten van Hotel Heerlen

Over de grens

Nergens in Nederland is er een plek waar 3 landsgrenzen zo dicht bij elkaar liggen als in Zuid-Limburg. Vanuit Hotel Heerlen bereikt u Duitsland in slechts 10 autominuten en België in slechts 20 autominuten. Gaat u genieten van de Duitse Eifel, de Belgische Ardennen, Duitse en Belgische steden of leuke tips for kids? Het kan allemaal!

Belgisch Limburg

Belgisch Limburg

Naast ons eigen Limburg is er ook Belgisch Limburg. Dit prachtige landschap is het bezoeken meer dan waard. Beleef het Nationaal Park Hoge Kempen, ontdek de smaakvolle stad Hasselt of breng een bezoek aan outlet shopping Maasmechelen Village. Het is slechts een greep van de mogelijkhieden in Belgisch Limburg.

Duitse steden

Duitse steden

Vele Duitse steden zijn op een kleine afstand van Hotel Heerlen te bereiken. Enkele voorbeelden zijn: Aken, Düren, Düsseldorf, Mönchengladbach of Köln. Deze steden hebben één ding gemeen, de Duitse sfeer is overal terug te vinden. Beleef en ontdek het!

  • Belgische Ardennen

    Actief er op uit gaat vanzelf in de Ardennen. Er is een dicht netwerk van bewegwijzerde routes. Deze zijn ter plaatse verkrijgbaar bij de VVV. Routes die dwars door bossen of juist langs mooie dorpen en steden voeren. Met volop keuze voor ongeoefende wandelaars voor mensen die pittiger wandelingen of langeafstandswandelingen zoeken. In de natuurlijke omgeving van de Ardennen is ook prima kajakken, mountainbiken, survivallen, paardrijden of golfen.

  • Tips for kids

    Voor de kids is er over de grens van alles te beleven. Brengt u een bezoek aan Safaripark Mondo Sauvage, Bobbejaanland, Phantasialand of een van de twee Plopsa Parken? Één ding is zeker, uw kinderen zullen zich absoluut niet vervelen!

Eiffel

Eiffel

Prachtige natuurgebieden, indrukwekkende heuvellandschappen, bossen en vennen, vulkaanlandschap, kastelen en talloze dorpjes. Historisch Monschau of Cochem? In de Eifel is van alles te beleven en daarnaast is het ook op een kleine afstand van Hotel Heerlen bereikbaar.
Foto: Archiv Eifel Tourismus GmbH

Lees meer