Skip to contentSkip to footer

TIPS FOR KIDS

In het Heuvelland zijn vele toeristische attracties te vinden. Er is echt van alles te beleven in Zuid-Limburg. Ontdekt het snel.

FAMILIEPRETPARK DE VALKENIER

Supergezellig familiepark voor jong en oud. Oneindig veel spetterende attracties, zowel binnen als buiten! Raas mee in de achtbaan, vlieg mee in de Dancing Queen, ga als een speer van de supersnelle cobra waterglijbaan en fiets, schommel en klim erop los. Ook dit jaar verrast Valkenier weer met nieuwe attracties; Rudi de Vampier en de kinderboerderij! Én: dubbel pret, want het is Europa's voordeligste pretpark.

Meer informatie

A GOGO VALKENBURG

De kabelbaan brengt u vanaf het dalstation aan de Neerhem naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren (uitkijktoren), met een gezellig café/restaurant met een schitterend gelegen panoramaterras en natuurlijk onze rodelbanen!

Beklim de uitkijktoren en geniet van het geweldige uitzicht over Valkenburg en de prachtige omgeving. U beleeft een vergezicht tot Duitsland en België! Na een sportieve klim is
het natuurlijk heerlijk genieten op het mooist gelegen terras van Valkenburg.

Suis met hoge snelheid de 375 en 325 meter lange rodelbanen naar beneden; geheel automatisch zorgt de sleeplift voor een retourrit terug naar het beginpunt. Je bepaalt zelf je
snelheid!!

De rodelbanen zijn een super attractie voor zowel jong als oud. Daarnaast is er bij AGOGO ook een mogelijkheid om te lasergamen, indoor minigolven, caveballen en te tokkelen.

Meer informatie

SUBTROPISCH ZWEMBAD MOSAQUA GULPEN

Prachtig gelegen tussen de heuvels ligt Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua. Het binnenbad beschikt over diverse glijbanen, waaronder een spectaculaire Starglidebaan met lichteffect en een spannende wildwaterbaan. De Maxawave zorgt dat je heerlijk kunt dobberen op de golven. In het weelderig groene peuter Junglebad wanen de kinderen zich in een oerwoud. Ook in het uitgestrekte buitenbad zijn diverse aanlokkende glijbanen. De grote ligweide is uniek voor Nederland. Kortom een spetterend dagje uit!

Meer informatie

SPROOKJESBOS VALKENBURG

Sprookjesbos Valkenburg is een nostalgisch kinderpark op een bosrijke heuvel. Ontmoet Roodkapje, zoek Klein Duimpje en speel met Robin Hood en vele anderen.

Er is volop speelplezier aanwezig! Van de Dolle Draaimolen en speeltoestellen tot Sinbads schommelschip. Ga op avontuur in de groeve van Doeps de Draak, klim en klauter in het bos en smikkel in Luilekkerland. Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul.

Meer informatie