Skip to contentSkip to footer
Een gezellig avondje uit: Leisure Dome Kerkrade
Een gezellig avondje uit: Leisure Dome Kerkrade

Leisure Dome

Het LeisureDome in Kerkrade biedt voor iedereen vermaak en wel in de ruimste zin van het woord. LeisureDome het ultieme dagje uit, vermaak voor jong en oud op één locatie. Zo is er een megabioscoop, een bowling en lounge, een kinderspeelparadijs, een GlowGolf, een game- en speelhal en nog veel meer.

Vue Kerkrade
In Kerkrade heeft VUE de grootste en modernste bioscoop van Zuid Nederland met acht zalen, 2250 stoelen en het grootste filmdoek van Zuid Nederland geopend. VUE Bioscopen maakt van een bioscoopbezoek graag een persoonlijke belevenis. Met regelmatige sneak-previews voor iedereen die graag verrast wordt, maar bijvoorbeeld ook met speciale senioren- en kindermiddagen. Door de zorgvuldig samengestelde filmprogrammering vinden de gasten bij VUE altijd een film die bij hen past.

Alle zalen van VUE Bioscoop Kerkrade zijn voorzien van Dolby Atmos, het allernieuwste bioscoopgeluid. Alsof ook het geluid in de bioscoop 3D is geworden. VUE Kerkrade heeft ook als enige concern de zogenoemde D-Box stoelen waarin de bezoeker letterlijk meebeweegt in de film. Samen met het extreem grote filmscherm, 3D beeld, Dubbele- en HFR projectie biedt JT hiermee een unieke filmbeleving; de XD Experience.

Meer informatie

Bowlo
In het souterrain van het Leisure-Dome is de bowlingsensatie Bowlo, Bowling & Lounge, gevestigd met naast 20 witte glowbanen een mooi lounge gedeelte voor het perfecte avondje uit. In Bowlo zijn moderne glowbanen geïnstalleerd, een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen middels duurzame LED-verlichting aangelicht worden. De mogelijke kleurvariaties en show elementen tijdens het spel zorgen voor een bijzondere interactie met de bezoekers en een onvergetelijk bowlinguitje!

Meer informatie

GlowGolf
Wie kent het oer Hollandse spelletje midgetgolf niet? Bij GlowGolf krijgt dit spelletje een heel nieuwe spectaculaire dimensie. U speelt de 18 holes in een bijzondere black light omgeving! Terwijl je met zo min mogelijk slagen het balletje in de holes probeert te krijgen, waan je je in een mysterieuze en indrukwekkende fantasy world.

Ongeacht de leeftijd, iedereen is fanatiek en wil graag winnen tijdens dit leuke groepsspel. Afsluiten met een gezellig drankje en hapje maakt het uitje compleet. GlowGolf Kerkrade, de locatie voor al uw feestjes, familie uitjes en personeelsfeestjes. Informeer ook naar onze arrangementen. Tot ziens bij GlowGolf Kerkrade.

Meer informatie

DartelDome
Met haar 2100 m 2 mag zij zich tot de grootste van Europa noemen. Een soft-speelstructuur van ca. 1400 m2 waarin en waarop gesprongen, geklauterd en gegleden kan worden. Trampolines op hoogte zorgen voor de nodige uitdaging voor de stoere jongens en meiden terwijl de toekomstige coureurs een parcourtje rijden op de elektrische autootjes.

Meer informatie

GameState
Gamestate is een speelhal, waar jong en oud zich kan amuseren. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is.

Gamestate streeft er naar een experience te bieden dat zich richt op ‘Family entertainment’ voor alle doelgroepen en leeftijden. Door het nauwlettend volgen van trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van video –en ticketgames, kunnen wij onze gasten een zo optimaal mogelijk aanbod presenteren voor oneindig veel plezier!

Meer informatie

Soccer-Arena
Met maar liefst 4 ultramoderne indoor soccervelden met elk een afmeting van 15 x 30 meter en ruime kleed- en doucheruimten biedt de Soccer Arena enorme mogelijkheden aan voetballers uit al haar geledingen.

Jeugd- en seniorenelftallen van amateurclubs kunnen hun trainingen bij slechte weersomstandigheden gewoon voortzetten. Profclubs kunnen er trainen en daarmee de spelers tijdens alle jaargetijden in opperste conditie houden. Er kunnen voetbalkampen gehouden worden in de vakantieperioden.

Meer informatie

LaserGame
Ben jij klaar voor actie, heb je zin in avontuur en kun je wel een adrenaline boost gebruiken? Dan dagen we je graag uit! We ontvangen je in de ‘instruction room’, vervolgens bereid je je voor in de ‘loading room’ en ga je de strijd aan in onze industriële arena van maar liefst 450 m²! Dankzij de nieuwe Evo-5 technologie van Lasermaxx wordt het nog uitdagender om je tegenstander uit te schaken. Via de Wi-Fi verbonden uitrusting worden je scores live bijgehouden. Check na afloop je score bij de bar, kom bij met een drankje en laad je op voor het tweede spel.

Meer informatie