Skip to contentSkip to footer
Beleef de wereld van bovenaf
Beleef de wereld van bovenaf
in colombus in Kerkrade

COLUMBUS EARTH CENTER

Een “buitenaardse” beleving, wereldwijd uniek, die je moet erváren! Columbus earth theater neemt je mee op spectaculaire reizen naar onontdekte oorden. Bekijk de wereld als nooit tevoren! Columbus earth theater bied je een onvergetelijke filmervaring, zoals nergens ter wereld vertoond. Reis mee met Columbus, kijk omlaag naar de aarde en je blik op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn…

CONTINIUM DISCOVERY CENTER

Continium is een interactief ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is nu ook de expositie SMARTphone! In het Science Lab maak je zelf een stoere technische gadget, die je mee naar huis mag nemen. In het Tinker Lab experimenteer je naar hartenlust met alledaagse materialen.

Meer informatie

CUBE DESIGN MUSUEM

Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.

Meer informatie

COLUMBUS EARTH CENTER

Meer informatie