Skip to contentSkip to footer

FIETSEN

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Zuid-Limburg heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen deze heuvels. Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden. Bovendien heeft iedere regio zijn bijzondere karakteristieke eigenschappen waardoor u binnen een straal van 30 kilometer steeds weer opnieuw wordt verrast...

FIETSVERHUUR

Klik hier voor meer informatie over fietsverhuur

Plan uw fietsroute:klik hier
Landgoed Terworm ligt aan knooppunt 53 van het fietspadennetwerk.

FIETSROUTENETWERK

Dit fietsroutenetwerk is gelegen tussen de Duitse en Belgische grens. Naast het wisselende landschap, de mooie natuur, de lieftallige dorpjes en de gezellige steden is fietsen in Nederlands zuidelijkste provincie puur genieten. Geniet in het heuvelachtige Zuid-Limburg van de prachtigste panorama's en gun uzelf onderweg een verkwikkend terrasbezoekje in één van die talrijke, schilderachtige dorpjes die zich overal gastvrij langs uw fietsroute presenteren.

Tip: noteer of onthoud steeds uw startplaats en startknooppuntnummer!

Tevens zijn in Zuid-Limburg nog andere bewegwijzeringen voor fietsroutes te vinden, namelijk de lange afstandroutes (LF-routes), de ANWB routes en de beschreven routes.

Fietsknooppuntenkaart
Ontdek Zuid-Limburg op de fiets met de Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg in de hand. De fietsknoopuntenkaart wordt verkocht bij de receptie van ons hotel en is voorzien van alle knooppunten in de omgeving, als ook vooraf samengestelde fietsroutes.

MOUNTAINBIKE

De regio Zuid-Limburg biedt u 350 km aantrekkelijke mountainbikeroutes met alleen al in het Heuvelland 8 bewegwijzerde routes. De routes zijn onderling met elkaar verbonden door verbindingsroutes tot een netwerk dat het hele heuvelland beslaat. Het is dus mogelijk om het hele heuvelland per mountainbike te ontdekken . De routes zijn aantrekkelijk voor beginners en gevorderden en zijn aangelegd door de aantrekkelijkste gebieden van het Heuvelland. De routes zijn met verschillende kleuren aangeduid. De routes zijn tevens aangesloten op de MTB routes in Belgisch Limburg zodat er een totaal van 672 km aan MTB routes ontstaat.


Meer informatie