Skip to contentSkip to footer
Ondergrondse avonturen in Zuid Limburg
Ondergrondse avonturen in Zuid Limburg

ACTIVE OUTDOOR

Lekker actief de deur uit kun je het beste in Zuid-Limburg. Of het nu gaat om unieke ondergrondse avonturen, waterrecreatie, survival, wandelen en/of fietsen, nergens kan dit uitdagender en mooier dan tussen de glooiende heuvels. Bekijk snel de informatie hieronder en activeer uzelf nu!

BIKING & HIKING

Zuid-Limburg is de ideale fiets- en wandelregio bij uitstek. Zowel voor de recreatieveiling die onderweg van de panorama uitzichten wil genieten, als voor de sportieveling die de echte kuitenbijters willen overwinnen.

Meer informatie - Bekijk de VVV Biking & Hiking film

SPETTERENDE ACTIVITEITEN

Bent u op zoek naar ontspanning en avontuur? Verken dan de 'ongerepte' Grensmaas en het prachtige natuurgebied per kajak, kano of raft. Ga je liever zelf het water in, neem dan een duikje in een van de (buiten)zwembaden in Zuid-Limburg.

Meer informatie - Bekijk de VVV Spetterende Activiteiten film

SPORT & SURVIVAL

Ontdek op spectaculaire wijze hoe groot jouw overlevingskrachten zijn! Zuid-Limburg is de perfecte locatie om te survivalen of om uw slag te slaan met een potje (boeren)golf. Ga ook eens rodelen of skiken, het kan in Zuid-Limburg!

Meer informatie - Bekijk de VVV Sport en Survival film

INDOOR ACTIVITEITEN

Actief erop uit, maar het regent! Geen probleem, want Zuid-Limburg biedt vele actieve indoor mogelijkheden. Ski of snowboard in 's werelds grootste indoor skipiste, beklim uitdagende klimwanden of ga overdekt zwemmen.

Meer informatie - Bekijk de VVV Indoor Activiteiten film

OP WIELEN EN HOEVEN

Ontdek Zuid-Limburg op een bijzonder manier. Trek de heuvels in met een huifkar, bekijk de dorpjes eens van boven, bezoek de mooiste plekjes al skikend of verken het gebied te paard. Het kan, in Zuid-Limburg.

Meer informatie - Bekijk de VVV op wielen en hoeven film