Direct naar de contentDirect naar de footer
;

X-Mas Eve Live-Cooking

Vier op kerstavond met familie, vrienden en kennissen de vooravond van de feestdagen bij Hotel Heerlen. Op maandag 24 december organiseren wij de X-Mas Eve Live-Cooking. De Live-Cooking begint om 17:30 uur en duurt tot 21:00 uur.

Vanaf onze verschillende buffetten serveren wij u een ruim assortiment aan warme en koude vis- , vlees- en vegetarische gerechten.

ONZE ENTHOUSIASTE KEUKENBRIGADE PRESENTEERT:
*Een soepbuffet met soep van het seizoen.
*Een saladebuffet met diverse salades zoals; salade Niçoise en Griekse salade met bijbehorende dressings.
*Een koud voorgerechtenbuffet met verschillende koude gerechten zoals; ardennerham met meloen, gerookte zalm, vitello tonato en maatjes haring met uitjes.
*Een warm vleesgerechtenbuffet met heerlijke gerechten als zuurvlees, goulash en gehaktballetjes in ketjap en saté saus.
*Een visbuffet, à la minute worden verschillende visgerechten voor u gebakken en gewokt.
*Heerlijke live-cooking gerechten met o.a. varkenslapjes, zalm, sliptong, oosterse gamba's en wokgroente.
*Een live cooking pastabuffet, onze kok bereidt à la minute verschillende pasta's.
*Een spetterend dessertbuffet met o.a. een chocolade fontein, vers fruit, slagroom, slagroomsoesjes en bavaroises.
*Altijd inclusief onbeperkt café crème, cappuccino, espresso en thee

X-mas Eve Live-Cooking incl. drankenarrangement :
Incl. koffie & thee, frisdrank, bier van het vat en huiswijn
Prijs volwassenen: €40,- p.p.
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar: €15,50 p.p.

Tijdens dit live-cooking buffet bieden wij enkel het incl. drankenarrangement concept aan.

Belangrijke informatie over onze reserveringen:
Reserveren voor meer dan 20 volwassenen? Dit kan enkel telefonisch! Bij reserveringen van meer dan 8 personen is het helaas niet mogelijk om apart af te rekenen.