Direct naar de contentDirect naar de footer

Sinterklaasbrunch

Betaling vereist Tafel aanvragen

Sinterklaas gaat Hotel Heerlen niet stilletjes voorbij en brengt ons op 3 december een bezoek aan Hotel Heerlen tijdens de gezelligste familiebrunch van het jaar.

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd buffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Begin met een heerlijke soep naar keuze gevolgd door diverse koude voorgerechten en salades. Vanuit onze live-cooking keuken worden de heerlijkste hoofdgerechten gepresenteerd passend bij het seizoen. Als afsluiting bieden wij een spetterend dessertbuffet.

TIJDEN
De brunch begint om 12:00 uur. U kunt een tafel reserveren voor 12:00 en 12:30 uur. (het kan zijn dat een van de tijdstippen vol is en hierdoor niet meer beschikbaar).

GROEPEN
U kunt online en telefonisch reserveren tot maximaal 18 personen. Voor 19 personen of meer verzoeken wij u een e-mail te sturen naar sales@heerlen.valk.nl

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 30 november 2023 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 30 november 2023 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

PRIJS
Incl. 2,5 uur drankenarrangement: koffie & thee, frisdrank, Amstel bier van het vat en huiswijn.
Prijs volwassenen: €47,50 p.p.
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar: €21,25 p.p.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren