Direct naar de contentDirect naar de footer

Nostalgisch Menu

Tijdelijk van midden februari t/m vrijdag 10 april

Voorgerecht

Voorgerecht

  • Goulash Soep

    6,50
  • Pasteitje

    10,00

    Kippenragout | Champignons (Optioneel met friet & appelmoes + €2,50)

  • Krab cocktail

    12,50

    Queen krab | meloen | aardappel krokantje

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Half haantje

    17,50

    Frietjes | vleesjus

  • Cordon Blue

    19,00

    Brie | kaassaus

  • Chateau Woronoff

    51,00

    Gesneden ossenhaas | komkommer | warme room | tomatenboter | beurre café de Paris

    1 of 2 personen.

    26,50
Desserts

Desserts

  • Bananen Royale

    7,50

    Vanille-ijs | Chocoladesaus | slagroom

  • Pêche melba

    7,50

    Vanille-ijs | Frambozensaus | slagroom