Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. De Kerstbrunch vindt plaats op 25 en 26 december en begint om 12:00 uur.

De kerstbrunch op 1ste en 2de kerstdag is volgeboekt.

Het buffet is door zijn ruime keuzemogelijkheden ook uitermate geschikt om met grote groepen deel te nemen en in ongedwongen sfeer te genieten van de uitgebreide kerstbuffetten. Wij ontvangen u in het buffetrestaurant met een feestelijk welkomstdrankje, waarna wij u naar uw tafel begeleiden.

De koks bereiden de heerlijkste gerechten voor u. Begin met een heerlijke soep naar keuze gevolgd door diverse koude voorgerechten en salades. Vanuit onze live-cooking keuken worden de heerlijkste hoofdgerechten gepresenteerd passend bij het seizoen. Als afsluiting bieden wij een spetterend dessertbuffet.

Kerstbrunch incl. drankenarrangement :
Incl. koffie & thee, frisdrank, bier van het vat en huiswijn
Prijs volwassenen: €53,50 p.p.
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar: €19,50 p.p.

Tijden:
De brunch begint om 12:00 uur. U kunt een tafel reserveren voor 12:00 en 12:30 uur. (het kan zijn dat een van de tijdstippen vol is en hierdoor niet meer beschikbaar). De brunch is rond 15:00 uur afgelopen.

Belangrijke informatie over onze reserveringen:
Reserveren voor meer dan 20 volwassenen? Dit kan enkel telefonisch! Bij reserveringen van meer dan 8 personen is het helaas niet mogelijk om apart af te rekenen.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten