Direct naar de contentDirect naar de footer

45 jaar Hotel Heerlen

Jubileum Menu

Jubileum Menu

Even buitengewoon goed leven - al 45 jaar

Voorgerechten

  • Hors d’oeuvre

    Huzarensalade-gevuld ei-gerookte zalm-tonijnsalade-vitello tonato

    19,50
  • Garnalen cocktail

    Garnalen-appel-bleekselderij-choronsaus

    14,50

Hoofdgerechten

  • Sole “Veronique”

    Zeetongfilets-spinazie-Hollandaise-druiven(witte wijn saus)

    26,50
  • Kippenpasteitje

    Kipragout-gevulde piepkuikenborst-truffelsaus-bladerdeeg

    22,50
  • Gegrilde kalfsentrecote “” Bonne Femme”

    Kalfsvlees-gebakken uien-champignons-fondant aardappel(truffelsaus)

    26,50

Desserts

  • Bananensplit

    Banaan-rum-donuts-chocolade-karamel-pinda

    9,50