Direct naar de contentDirect naar de footer
Carolus Thermen in Aachen
Thermae 2000 op de Cauberg

Wellness

Wellness is een combinatie van actief en passief werken aan uw lichamelijk en geestelijk welbevinden. In Zuid-Limburg vindt u diverse wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Na een ontspannen saunabezoek, een heerlijke massage, een behandeling met heilzame kruiden of een bad in ’40.000 jaar jong water’ zijn lichaam en geest in no-time weer helemaal in balans. Zeker in combinatie met een verfrissende activiteit zoals een wandeling, fietstocht of een lichte lunch!

Thermae 2000

Thermae 2000

Een 'World of Wellness' midden in het dromerige Zuid-Limburgse heuvelland. Met warme thermale binnen- en buitenbaden, whirlpools, whirlbanken en onderwaterstraalmassages. Volop keuze uit sauna's en stoombaden en werkelijk alles op het gebied van Skin & Body Care. Neem je tijd in Thermae 2OOO: relax, refresh, rebalance.

Meer informatie
Carolus Thermen

Carolus Thermen

De Romeinen vestigden zich al in Aken vanwege de warmwaterbronnen. Hoe het ook zij, in historisch opzicht bevindt u zich hier in goed gezelschap: Karel de Grote bezocht het kuuroord, net als Casanova... Door de vele gekroonde kuurgasten heeft Aken de naam gekregen van "Kuuroord der koningen". Sinds begin 2001 siert een verder lichtpunt de stad - de Carolus Thermen Bad Aachen. Deze wellness-oase laat de 2000 jarige badtraditie van Aken weer herleven.