Wilt u uw mening geven over het verblijf in ons hotel of restaurant?

Op- en aanmerkingen tijdens uw verblijf in ons hotel of restaurant vernemen we graag direct. Eventuele vragen en wensen kunt u altijd bij onze receptie stellen.
Uw mening helpt ons en zorgt ervoor dat wij u in de toekomst wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.
In een paar stappen beoordeelt u dan onze dienstverlening.

Hotel

Als u overnacht in een van onze hotels dan zouden wij het erg op prijs stellen als u deze survey invult.

Geef uw mening over uw verblijf

Restaurant

Heeft u van een culinair diner genoten in een van onze restaurants, dan kunt u deze specifieke survey invullen.

Fietsen

Graag vernemen we van u hoe u uw fietstocht heeft ervaren. Vul het formulier in en maak tevens kans op het winnen van een routekaart.

Privacybeleid

Wat gebeurt er met persoonlijke gegevens?    

 

  • Om u snel, gemakkelijk, veilig en 24uur / 7dagen per week reserveringsaanvragen te laten maken.
  • Om u later te contacteren voor informatie en marketingdoeleinden (dit gebeurt alleen als u daar uitdrukkelijk vooraf toestemming voor heeft gegeven).
  • Om u mededelingen te doen met betrekking tot uw eventuele reserveringen.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.


Toegang tot persoonlijke gegevens Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.


Gegevensoverdracht en beveiliging Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een icoon (merkteken) dat afgebeeld wordt op onze site. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.


Aansprakelijkheid Ondanks de zorg en aandacht die besteed wordt aan het beheer van deze website, is het mogelijk dat de site onjuiste informatie bevat. Van der Valk Internet en Van der Valk Hotel Heerlen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar de websites van derden.

 

Wij maken gebruik van cookies.