Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze corona maatregelen

Wij zijn heel blij dat we gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dichtgegaan voor overnachtingen. Hotelgasten kunnen in ons restaurant ontbijten en dineren. Ook zijn de faciliteiten zoals zwembad en fitness geopend. Wij hebben onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM, Veiligheidsregio Zuid-Limburg en Koninklijke Horeca Nederland. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over. Welkom!

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen en dragen mondkapjes.

 • Inchecken kan dagelijks vanaf 14.00 uur. Het is niet mogelijk om eerder in te checken.
 • Check-in bij voorkeur alleen, we proberen hiermee onnodige drukte in de lobby te voorkomen.
 • Volgt u de aangegeven routing voor in- en uitgangen.
 • Betaling in het gehele hotel is alleen toegestaan per pin of creditcard.

Eten & drinken

De restaurantactiviteiten zijn momenteel uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten.

Ontbijt, lunch en diner in het restaurant

U kunt als hotelgast uiteraard weer ontbijten, lunchen en dineren in ons restaurant. Op onze à la carte kaart staan heerlijke gerechten, welke onze koks met passie bereiden. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten, lunchen of dineren hebben wij een smaakvolle roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. Als ontbijt roomservice bieden wij een heerlijke, gezonde en luxe ontbijtbox. Beneden aan deze pagina treft u hier meer informatie over.

Brunch en Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment geen brunch of Live Cooking aanbieden.

Terras
Het terras is niet geopend.

Hotelbar
De hotelbar is geopend voor hotelgasten, wel vragen wij u zich te houden aan de geldende richtlijnen.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor hotelgasten. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. In het zwembad zijn uiteraard onze hygiënevoorschriften van toepassing.

Belangrijke maatregelen:

 • Een tijdslot duurt 60 minuten. U kunt enkel op reservering 60 minuten gebruik maken van ons zwembad.
 • Reserveren is mogelijk vanaf de dag van aankomst.
 • De kleedkamers en douches zijn gesloten, wij vragen u zich om te kleden op de hotelkamer. Wij vragen u een badjas van thuis mee te nemen. De badjassen kunnen ook tegen een vergoeding in het hotel gehuurd worden. Gebruik van badjas is niet verplicht.
 • Ga voor het bezoek aan het zwembad naar het toilet. De toiletten in het zwembad zijn geopend voor een noodzakelijk toiletbezoek.

Fitness

Onze fitness is geopend voor hotelgasten. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in de fitness. In de fitness zijn uiteraard onze hygiënevoorschriften van toepassing.

Belangrijke maatregelen:

 • Een tijdslot duurt 60 minuten. U kunt enkel op reservering 60 minuten gebruik maken van de fitness.
 • Reserveren is mogelijk vanaf de dag van aankomst.
 • De kleedkamers en douches zijn gesloten, wij vragen u zich om te kleden op de hotelkamer.

Wellness

Hotel Heerlen beschikt niet over wellness faciliteiten zoals sauna of Turks stoombad.

samen krijgen we corona onder controle

samen krijgen we corona onder controle

Wij doen er alles aan om u een veilig, maar vooral een fijn verblijf te verzorgen!
Nederland zo gek nog niet... de leukste minivakantie viert u bij ons!

Een heerlijke Ontbijtbox

Een heerlijke Ontbijtbox

Bestel nu een smakelijke, zorgvuldig samengestelde ontbijt box! Heerlijk om in alle rust in uw kamer mee te ontbijten, of om mee te nemen voor onderweg. In de box treft u diverse heerlijkheden zoals een wrap, gevulde pannenkoek, belegd mini broodje, scone, eitje, yoghurt, vers fruit en healthy juice. In de kamers zijn espresso machines aanwezig voor een heerlijke kop koffie in de ochtend. Wij brengen de box in de ochtend naar uw kamer.

€ 18,50
per persoon

Laatste update: 14 oktober 2020