Direct naar de contentDirect naar de footer
Corona & veiligheid
Corona & veiligheid

Onze hotel is geopend

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Hotel Heerlen tot en met 9 februari 2021 a.s. wederom alle faciliteiten gesloten. Hotelgasten kunnen gebruik maken van een afhaalmenu voor diner en ontbijt in Grab & Go vorm. Op deze pagina leest u de details.

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen en dragen mondkapjes.

  • Inchecken kan dagelijks vanaf 14.00 uur. Het is niet mogelijk om eerder in te checken.
  • Check-in bij voorkeur alleen, we proberen hiermee onnodige drukte in de lobby te voorkomen.
  • Volgt u de aangegeven routing voor in- en uitgangen.
  • Betaling in het gehele hotel is alleen toegestaan per pin of creditcard.

Eten & drinken

Maatregelen t/m 9 februari 2021:

Ontbijt
Ontbijt zal worden aangeboden in Grab & Go vorm.
U kunt op een afgesproken tijdslot uw ontbijt to go afhalen in het restaurant en op uw kamer nuttigen. Onze restaurants en overige zit mogelijkheden in het hotel zijn niet in gebruik.

Hotelbar
De hotelbar is gesloten t/m 9 februari 2021.

Diner:
Wij bieden onze gasten een afhaalmenu.

Klik hier voor het afhaalmenu (kan wijzigen)

Voor het diner bieden wij een (beperkt) afhaalmenu waar we u bij checkin verder over informeren. Uw bestelling kunt u via telefoon of via ons online bestelsysteem plaatsen, wij bellen u als het menu klaar staat in ons restaurant. Ook bieden wij de mogelijkheid om het afhaalmenu te laten bezorgen aan uw kamer. Het afhaalmenu zal dan voor de kamer neergezet worden.

Voor uw comfort hebben wij op onze Superior Kamers (m.u.v. Superior Vierpsoons), Familiekamer, Well-Being Suite en Penthouse Suite een restaurant tafel en stoelen geplaatst. U kunt uw afhaalmenu op deze manier comfortabel en gezellig nuttigen. Op onze Comfort kamers is geen restaurant tafel en stoelen aanwezig en kunnen wij deze helaas ook niet plaatsen. Deze kamers beschikken wel over een bureau met 1 stoel.

Zwembad

Het zwembad is gesloten t/m 9 februari 2021.

Fitness

De fitness is gesloten t/m 9 februari 2021.

Laatste update: 12 januari 2021