Wij maken uw dag
onvergetelijk

Wij maken uw dag onvergetelijk - Hotel Heerlen

Bruiloft

Wij zeggen 3x Ja tegen uw bruiloft bij Van der Valk Hotel Heerlen

Let's get Married @ Hotel Heerlen & Kasteel Terworm

Op één van de mooiste plekjes van Nederland, centraal gelegen in Zuid-Limburg, ligt het 4-sterren Van der Valk Hotel Heerlen. Deze unieke locatie grenst aan het schitterende landgoed Terworm. Op het landgoed is ook het kasteel gelegen, hier kunt u in de schitterende Oranjerie uw huwelijk laten voltrekken.

Vervolgens ontvangen wij u graag in ons pas gerenoveerde hotel. Hier kan o.a. gebruik worden gemaakt van een lunch, de bruidstaart geserveerd worden met een feestelijke champagne toast, een receptie met hapjes en drankjes, een uitgeserveerd diner of een heerlijk uitgebreid live cooking buffet. Alles is mogelijk!

Graag organiseren wij een onvergetelijke dag die bij jullie past! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij adviseren bij de juiste invulling en alles wat hierbij komt kijken.

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen om, onder het genot van een drankje, de perfecte invulling van deze bijzondere dag te bespreken.

De mooiste dag van jullie leven? Wat ons betreft wel!

Dominika Beijer, Chris Dieteren & Sanne Kremer 

 

Trouwen op Kasteel TerWorm, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het  prachtige landgoed, het idyllische kasteel en de romantisch bloeiende Rococotuin vormen het decor van uw huwelijksdag. Het Ja-woord geeft u elkaar in de Oranjerie, gelegen in de Rococotuin. Na de ceremonie ontvangen wij u voor een stijlvol kasteelfeest tot maximaal 40 personen. Een champagnetoast met bruidstaart, een uitgebreid diner, overnachten in een van onze luxe suites en tot slot heerlijk ontbijten … U hoeft alleen te kiezen, wij doen de rest. Na uw huwelijksdiner een spetterend feest in de zalen van Hotel Heerlen? Wij vervoeren u en uw graag op ludieke wijze met paard en wagen.

Meer informatie

 

 

 

 

 


Trouwen is één van de mooiste momenten in je leven. Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Wij geven alvast een voorbeeld van één van de vele mogelijkheden:

Jullie huwelijksdag van A tot Z

Ceremonie:
Het wettelijk huwelijk vindt plaats in de Oranjerie van Kasteel Terworm

Felicitatie:
Na afloop van de huwelijksvoltrekking is het tijd om onder het genot van een sprankelend glas champagne de felicitaties in ontvangst te nemen.

Lunch & Bruidstaart:
Aansluitend maakt u met uw daggasten gebruik van een lunch of een uitgebreide High Tea. Vervolgens snijdt u uw bruidstaart aan terwijl deze wordt gepresenteerd met vuurwerk.

Receptie:
Ook jullie receptiegasten zullen wij ontvangen met een kopje koffie en thee met zoete lekkernijen. Een andere mogelijkheid een aangeklede borrel met hartige hapjes.

Diner, Buffet of Walking Dinner:
Wij kunnen een formeel diner voor u samenstellen, rondlopen met verschillende heerlijke hapjes of een buffet samenstellen met verschillende koud en warme gerechten in buffetvorm.  Een spetterend dessertbuffet mag hierbij zeker niet ontbreken.

Feestavond:
Na het diner barst het feest los! Eventueel serveren wij nog heerlijke hapjes.

Overnachten:
Ter afsluiting van een onvergetelijke trouwdag wacht jullie een romantische huwelijksnacht in één van onze nieuwe suites.

 

Make your wedding beautiful!

Tips & Tricks:

Tip 1:
Maak een checklist.
Tip 2: Denk aan de inrichting van de zaal.
Tip 3: Maak de drempel om de dansvloer te betreden zo laag mogelijk.
Tip 4: Zoek een DJ of band die bij uw gasten past.
Tip 5: Zorg voor een fotograaf, videograaf en videozuil die een blijvende herinnering van u vastlegt.
Tip 6: Neem dansles voor de openingsdans.
Tip 7: Leg wegwerp camara's neer zodat uw gasten hilarische en spontane foto's kunnen maken.

Suggesties:

  • Een intiem huwelijksdiner met aansluitend een knalfeest?
  • Een huwelijksreceptie met vervolgens een avondvullend uitgebreid buffet?
  • Of een combinatie van een informeel dinerbuffet dat overgaat in een feestavond.

Bruidstaart:
Natuurlijk willen jullie zelf bepalen hoe de bruidstaart eruit komt te zien. Bij Bakkerij Voncken kunnen jullie samen een overheerlijke bruidstaart samenstellen.

Entertainment:
De muziek tijdens jullie huwelijksfeest is uitermate belangrijk voor de sfeer van de avond. Vanzelfsprekend helpen wij graag met het vinden van de juiste DJ of Band.

Decoratie:
De zaal sfeervol aankleden kan bijvoorbeeld met ballonnen. Balloon Company uit Bocholtz kan u hierbij helpen. Eventueel hebben wij ook nog andere suggesties voor u.

Overnachten:
Vanzelfsprekend kunnen jullie gasten na afloop overnachten in één van onze hotelkamers. Na een heerlijke nacht kunnen zij aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant.