Bijtanken voor u en uw elektrische auto

*Bijtanken* voor u en uw *elektrische auto* - Hotel Heerlen

Bijtanken voor u en uw elektrische auto

Rijders van elektrische auto's zien graag dat snellaadpunten langs drukke snelwegen staan. Op locaties waar je een kopje koffie kunt drinken, mail kunt checken of even ongestoord kunt werken. Hotel Heerlen biedt daarom de nieuwste oplaadtechnieken voor uw elektrische auto.

Oplaadpunt

Met de Lolo Smart laadpunten van The New Motion kunt u veilig en tot 60% sneller laden dan via het stopcontact. En via de lovetoload.com website zijn al uw laadsessies eenvoudig in te zien. Na een gezonde nachtrust bij Hotel Heerlen is uw auto klaar voor "the road".

Hotel Heerlen beschikt momenteel over 1 Lolo Smart laadpunt.

Snellader

Opladen aan een normaal laadpunt duur gemiddeld zo'n 6 tot 8 uur. Bij een snellader kunnen daarvoor geschikte elektrische auto's in 15-30 minuten snelladen tot 80%. Met snelladen komt heel Nederland binnen bereik.

Op dit moment hebben de Nissan LEAF, de Mitsubishi i-MiEV, de Peugeot Ion en de Citroën C-Zero de mogelijkheid om te snelladen. De komende tijd komen hier steeds meer modellen bij, zoals de Mitsubishi Outlander, Tesla Model S en Renault Zoe.

Hotel Heerlen beschikt over 1 snellader.

LET OP; Helaas is gebleken dat onze leverancier van onze snelladers niet achter de kwaliteit en storingsgevoeligheid van onze geleverde snellader staat. Hierdoor is de snellader momenteel buiten gebruik en wordt er gezocht naar een passende vervanging. Onze excuses voor het ongemak.